TPM 2.0 olmadan Windows 11 kurmak ve Valorant oynamak mümkün mü?

Dediğiniz yöntem sanırsam Windows 11 kullanırken oyunu Windows 10 da çalıştırmak gibi bir şey bana kısaca özet geçebilir misiniz ya da bunun için bir konu varsa atabilir misiniz?

Bu söylediğinin olması minimum 5 yılı bulur, 5 yıla da TPM desteklemeyen sistemler çoğu oyun için yetersiz kalacak zaten. Windows 8'de bile hala her şey çalışıyor.

Hocam maksimum 1 yıl içerisinde yeni bir anakarta vesaire geçerim ben zaten şu anlık idareten 1 yıllık vesaire idare edecek bir yöntem olursa kabulüm.

Dediğiniz yöntem sanırsam Windows 11 kullanırken oyunu Windows 10 da çalıştırmak gibi bir şey bana kısaca özet geçebilir misiniz ya da bunun için bir konu varsa atabilir misiniz?
Normal USB ile format atacaksın. Format atarken diski ikiye böleceksin win 11 ve win 10 için. İlk ayırdığına win11, 2. ayırdığında win 10 kuracaksın. Fakat senin disk alanın yetersiz bunu yapmak için. Ucuza 2. el de olsa bi ssd falan ayarlaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…