V Volman717 Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 Konuda da bahsettiğim gibi TPM 2.0 çipini almadan çözebiliyor muyum bu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 6 Temmuz 2022 #2 Bazı farklı çözümleri var ve kurulabiliyor ama Windows 10 gayet yeterli bir sistem. 11'e geçmek çok mantıklı değil. Artı 0 Eksi
Bazı farklı çözümleri var ve kurulabiliyor ama Windows 10 gayet yeterli bir sistem. 11'e geçmek çok mantıklı değil.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Volman717 dedi: Konuda da bahsettiğim gibi TPM 2.0 çipini almadan çözebiliyor muyum bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Bypass ederek yapabilirsiniz ama mavi ekran ihtimali yüksek ve zor bir işlem. Artı 0 Eksi
Volman717 dedi: Konuda da bahsettiğim gibi TPM 2.0 çipini almadan çözebiliyor muyum bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Bypass ederek yapabilirsiniz ama mavi ekran ihtimali yüksek ve zor bir işlem.
C CEMKAYA16 Decapat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1 6 Temmuz 2022 #4 Eğer temiz kurulum yapıyorsan Rufus üzerinden ISO kurarken bir seçenek var gereksinimleri kaldıran. Onu kullanabilirsin ama ne kadar güvenli bilmiyorum. Temiz kurulum yapmıyorsan biraz zor TPM olmadan. Artı 0 Eksi
Eğer temiz kurulum yapıyorsan Rufus üzerinden ISO kurarken bir seçenek var gereksinimleri kaldıran. Onu kullanabilirsin ama ne kadar güvenli bilmiyorum. Temiz kurulum yapmıyorsan biraz zor TPM olmadan.
H HataKodu Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2022 #5 Bu videodaki işlemlerle yapabilirsin ben yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videodaki işlemlerle yapabilirsin ben yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et