rcpbozt.1 Centipat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 44 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2021 #11 Soft Donanım dedi: Sorun olmaz ama neden çok eski sürümü kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Onu buldum kuralı 3 hafta oldu galiba
Soft Donanım dedi: Sorun olmaz ama neden çok eski sürümü kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Onu buldum kuralı 3 hafta oldu galiba
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #12 rcpbozt.1 dedi: Günceleye bilirim veya güncelleme alırım deyilmi Genişletmek için tıkla... Güncelleme geliyor.
rcpbozt.1 dedi: Günceleye bilirim veya güncelleme alırım deyilmi Genişletmek için tıkla... Güncelleme geliyor.
rcpbozt.1 Centipat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 44 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2021 #13 AriceN dedi: Hocam kızgın atma sebebiniz yanlış bir şey söylemedim ki gereksinim varsa bir bildikleri vardır. Genişletmek için tıkla... kim kızgın attı ki
AriceN dedi: Hocam kızgın atma sebebiniz yanlış bir şey söylemedim ki gereksinim varsa bir bildikleri vardır. Genişletmek için tıkla... kim kızgın attı ki
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #14 rcpbozt.1 dedi: Onu buldum kuralı 3 hafta oldu galiba Genişletmek için tıkla... Windows 11'i indirin
znmeda Centipat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 396 Makaleler 2 6 Ekim 2021 #15 Önermiyorum,Windowsta önermiyor.Adamların bi bildiği var ki TPM gereksinimi istiyor.Bence yapma ileride başın ağrıyabilir.
Önermiyorum,Windowsta önermiyor.Adamların bi bildiği var ki TPM gereksinimi istiyor.Bence yapma ileride başın ağrıyabilir.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 6 Ekim 2021 #16 rcpbozt.1 dedi: kim kızgın attı ki Genişletmek için tıkla... @Soft Donanım
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #17 AriceN dedi: Hocam kızgın atma sebebiniz yanlış bir şey söylemedim ki gereksinim varsa bir bildikleri vardır. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşmanıza kızdım. TPM olmadan Windows 11 gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Çalışmasına engel olmuyor olamazda zaten.
AriceN dedi: Hocam kızgın atma sebebiniz yanlış bir şey söylemedim ki gereksinim varsa bir bildikleri vardır. Genişletmek için tıkla... Bilmeden konuşmanıza kızdım. TPM olmadan Windows 11 gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Çalışmasına engel olmuyor olamazda zaten.
rcpbozt.1 Centipat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 44 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2021 #18 Soft Donanım dedi: Bilmeden konuşmanıza kızdım. TPM olmadan Windows 11 gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Çalışmasına engel olmuyor olamazda zaten. Genişletmek için tıkla... Bence eski pclerin önüne geçiyorlar
Soft Donanım dedi: Bilmeden konuşmanıza kızdım. TPM olmadan Windows 11 gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Çalışmasına engel olmuyor olamazda zaten. Genişletmek için tıkla... Bence eski pclerin önüne geçiyorlar
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.244 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 6 Ekim 2021 #19 Soft Donanım dedi: Bilmeden konuşmanıza kızdım. TPM olmadan Windows 11 gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Çalışmasına engel olmuyor olamazda zaten. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor ama adamların bir bildiği var ki koyuyorlar sanki adamlar bilmiyorlar kullanıcı kaybedeceklerini.
Soft Donanım dedi: Bilmeden konuşmanıza kızdım. TPM olmadan Windows 11 gayet iyi bir şekilde çalışıyor. Çalışmasına engel olmuyor olamazda zaten. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor ama adamların bir bildiği var ki koyuyorlar sanki adamlar bilmiyorlar kullanıcı kaybedeceklerini.
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #20 znmeda dedi: Önermiyorum, Windows'ta önermiyor. Adamların bir bildiği var ki TPM gereksinimi istiyor. Bence yapma ileride başın ağrıyabilir. Genişletmek için tıkla... TPM olmadan Windows gayet iyi çalışmakta sorun olmaz. Zaten altyapı Windows 10 ile aynı.
znmeda dedi: Önermiyorum, Windows'ta önermiyor. Adamların bir bildiği var ki TPM gereksinimi istiyor. Bence yapma ileride başın ağrıyabilir. Genişletmek için tıkla... TPM olmadan Windows gayet iyi çalışmakta sorun olmaz. Zaten altyapı Windows 10 ile aynı.