enes_krbyr41 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #1 Merhabalar, ASUS P5KPL-AM SE TPM 2.0 özelliği bulunuyor mu?
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Ekim 2021 #3 Hocam şu videodan 2 dk 10 saniyede BIOS'da denilen yere basarak ilgili ayarı etkinleştirdiğinizde TPM'in hangi sürüme çıkacağını görebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam şu videodan 2 dk 10 saniyede BIOS'da denilen yere basarak ilgili ayarı etkinleştirdiğinizde TPM'in hangi sürüme çıkacağını görebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 26 Ekim 2021 #4 eskilerin meraklisi dedi: Hocam şu videodan 2 dk 10 saniyede BIOS'da denilen yere basarak ilgili ayarı etkinleştirdiğinizde TPM'in hangi sürüme çıkacağını görebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu anakart UEFI BIOS kullanmıyor. Bir şekilde TPM açsa ki açamaz bu sefer de Windows 11 boot edemez.
eskilerin meraklisi dedi: Hocam şu videodan 2 dk 10 saniyede BIOS'da denilen yere basarak ilgili ayarı etkinleştirdiğinizde TPM'in hangi sürüme çıkacağını görebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu anakart UEFI BIOS kullanmıyor. Bir şekilde TPM açsa ki açamaz bu sefer de Windows 11 boot edemez.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Ekim 2021 #5 364809 dedi: Hocam bu anakart UEFI BIOS kullanmıyor. Bir şekilde TPM açsa ki açamaz bu sefer de Windows 11 boot edemez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bilmiyordum, sitesi yüklenmedi bir türlü benim de aklıma bu geldi.
364809 dedi: Hocam bu anakart UEFI BIOS kullanmıyor. Bir şekilde TPM açsa ki açamaz bu sefer de Windows 11 boot edemez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bilmiyordum, sitesi yüklenmedi bir türlü benim de aklıma bu geldi.
enes_krbyr41 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #6 364809 dedi: Hocam bu anakart UEFI BIOS kullanmıyor. Bir şekilde TPM açsa ki açamaz bu sefer de Windows 11 boot edemez. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar BIOS'a Security ekranına girdiğmi zaman şifre iste default bir şifresi var mıdır acaba.
364809 dedi: Hocam bu anakart UEFI BIOS kullanmıyor. Bir şekilde TPM açsa ki açamaz bu sefer de Windows 11 boot edemez. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar BIOS'a Security ekranına girdiğmi zaman şifre iste default bir şifresi var mıdır acaba.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 26 Ekim 2021 #7 enes_krbyr41 dedi: İyi akşamlar BIOS'a Security ekranına girdiğmi zaman şifre iste default bir şifresi var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Daha önceden BIOS şifrelenmiş, anakartın üstündeki pili çıkarıp kasadan fişi çekin ve. 2 dk bekleyin, pili geri takıp tekrar BIOS'a girin artık şifre istemeyecektir.
enes_krbyr41 dedi: İyi akşamlar BIOS'a Security ekranına girdiğmi zaman şifre iste default bir şifresi var mıdır acaba. Genişletmek için tıkla... Daha önceden BIOS şifrelenmiş, anakartın üstündeki pili çıkarıp kasadan fişi çekin ve. 2 dk bekleyin, pili geri takıp tekrar BIOS'a girin artık şifre istemeyecektir.