Cihan_Sakli Centipat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 21 30 Haziran 2021 #1 TPM açık ama kapalı olarak gösteriyor. Nedeni nedir? Çıkarken kayıt ettim.
tatarramazan321 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #11 ISO'yu boş ver Inside resmi olanı bana TPM sormadı ve Technopat'ın yaptığı videoda da sormamıştı zaten. benim anakartta TPM yok mesela Artı 0 Eksi
ISO'yu boş ver Inside resmi olanı bana TPM sormadı ve Technopat'ın yaptığı videoda da sormamıştı zaten. benim anakartta TPM yok mesela
KS KS Cihan_Sakli Centipat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 21 30 Haziran 2021 #12 tatarramazan321 dedi: ISO'yu boş ver Inside resmi olanı bana TPM sormadı ve Technopat'ın yaptığı videoda da sormamıştı zaten. Benim anakartta TPM yok mesela Genişletmek için tıkla... Ee ne yapacağım ben şimdi o zaman Artı 0 Eksi
tatarramazan321 dedi: ISO'yu boş ver Inside resmi olanı bana TPM sormadı ve Technopat'ın yaptığı videoda da sormamıştı zaten. Benim anakartta TPM yok mesela Genişletmek için tıkla... Ee ne yapacağım ben şimdi o zaman
tatarramazan321 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #13 Boş ver kanka o zaman bekle ekim de çıkacak zaten tam sürüm. Artı 0 Eksi
KS KS Cihan_Sakli Centipat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 21 30 Haziran 2021 #14 tatarramazan321 dedi: Boş ver kanka o zaman bekle ekim de çıkacak zaten tam sürüm. Genişletmek için tıkla... Ben ondan kaynaklı olduğunu düşündüğüm için öyle dedim benim sistem Windows 11'i kaldırıyor ama sisteminiz Windows 11'i kaldırmıyor diyor bunu ne yapacağım TPM ile alakalımı Artı 0 Eksi
tatarramazan321 dedi: Boş ver kanka o zaman bekle ekim de çıkacak zaten tam sürüm. Genişletmek için tıkla... Ben ondan kaynaklı olduğunu düşündüğüm için öyle dedim benim sistem Windows 11'i kaldırıyor ama sisteminiz Windows 11'i kaldırmıyor diyor bunu ne yapacağım TPM ile alakalımı