umutmatur03 Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #1 Yeni bir anakarta geçmek istiyorum. Ama aynı HDD'yi kullanacağım ve TPM açıktı eski anakartta. HDD'yi yeni anakartta kullanırken bir sorun olur mu?
Yeni bir anakarta geçmek istiyorum. Ama aynı HDD'yi kullanacağım ve TPM açıktı eski anakartta. HDD'yi yeni anakartta kullanırken bir sorun olur mu?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 1 Aralık 2022 #2 umutmatur03 dedi: Yeni bir anakarta geçmek istiyorum. Ama aynı HDD'yi kullanacağım ve TPM açıktı eski anakartta. HDD'yi yeni anakartta kullanırken bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Eski anakarta geri takın. BIOS içinden tüm TPM anahtarlarını temizleyin. Yoksa SSD yeni sistemin TPM anahtarı ile uyuşmaz ve açılmaz.
umutmatur03 dedi: Yeni bir anakarta geçmek istiyorum. Ama aynı HDD'yi kullanacağım ve TPM açıktı eski anakartta. HDD'yi yeni anakartta kullanırken bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Eski anakarta geri takın. BIOS içinden tüm TPM anahtarlarını temizleyin. Yoksa SSD yeni sistemin TPM anahtarı ile uyuşmaz ve açılmaz.