TPM ayarı BIOS ekranında gözükmüyor

StrangerBoys

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700XT
R 5 7500F
Anakart
X99-a-ii
TPM 2.0 bilgisyarımda yüklü veya açık değil. Açmak için ASUS BIOS ekranına gidiyorum fakat BIOS ekranım güncel değil bu yüzden TPM ayarı açmak için gidececeğim sayfa yok. Önce BIOS ekranı güncellemem gerekiyor fakat onu da yapamıyorum en güncel sürücü 2019 verison o da yükleniyor fakat RAR dosyasının içinde sadece bir resim var ne yapmam gerekiyor? Bu arada asıl sorun TPM2.0 olmadığı için Valorant'tan "VAN9001" hatası almam.

Anakartınızda donanımsal olarak Tpm 2.0 modülü bulunmuyor hocam. Biosta görünmemesi bundan dolayı. Win 11 kullanırken riot games ürünlerini kullanamazsınız

Anakartınızda donanımsal olarak TPM 2.0 modülü bulunmuyor hocam. BIOS'ta görünmemesi bundan dolayı. Windows 11 kullanırken Riot Games ürünlerini kullanamazsınız.

BIOS Update yapmam gerekiyor TPM desteği var fakat BIOS Update için indirdiğim RAR doyasında sadece fotoğraf var kurulum yazılımı yok içi neden boş onu çözemedim.

Anakart modeli X99-A-ii

@StrangerBoys
TPM desteği var görünüyor.

Nasıl açılır?

BIOS ekranım 1401 verison bu verisonda PTT TPM gibi ayarlar yok BIOS ekranı güncellemeye çalışıyorum fakat indirdiğim RAR dosyasında USB sürücüye atabileceğim bir yazılım yok içinde sadece arka plan fotoğrafı var.

arka plan fotoğrafı var.
Fotoğraf olduğuna emin misiniz?
Bende indirdim ve .CAP uzantılı bir dosya var.
Aşağıdaki videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğraf olduğuna emin misiniz?
Bende indirdim ve .CAP uzantılı bir dosya var.
Aşağıdaki videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet başka bir model indirdiğimde fotoğraf ve yanında bir çalıştırmam için bir dosya gibi bir şey var onu USB atıyorum fakat X99-A-ii modelindeki bütün dosyalarda yok.

Evet başka bir model indirdiğimde fotoğraf ve yanında bir çalıştırmam için bir dosya gibi bir şey var onu USB atıyorum fakat X99-A-ii modelindeki bütün dosyalarda yok.
Aşağıdan indirin.

Hem o CAP dosyasını hem de yukarıdakİ tool'u aynı klasör içinde.. veya bellekte olmalı..

Yukarıda verdiğim link anakart modelinin orjinal destek sayfasında olan link.. sayfayı kontrol edin göreceksiniz. Aşağıdan da indirebilirsiniz.

Aşağıdan indirin.

Hem o CAP dosyasını hem de yukarıdakİ Tool'u aynı klasör içinde. Veya bellekte olmalı.

Yukarıda verdiğim link anakart modelinin orijinal destek sayfasında olan link. Sayfayı kontrol edin göreceksiniz. Aşağıdan da indirebilirsiniz.

Bende zaten ASUS Support sitesinden indiriyorumda orada da klasör boş çıkıyor üsttekini denedikten sonra dönüş yaparım

Aşağıdan indirin.

Hem o CAP dosyasını hem de yukarıdakİ Tool'u aynı klasör içinde. Veya bellekte olmalı.

Yukarıda verdiğim link anakart modelinin orijinal destek sayfasında olan link. Sayfayı kontrol edin göreceksiniz. Aşağıdan da indirebilirsiniz.

BIOS'u güncelledim "güncelleme tamamlandı" yazdıktan sonra bilgisyar kapandı ve bilgisyarı geri açtığımda açılıp daha ekran dahi gelmeden kapanıyor.

Bende zaten ASUS Support sitesinden indiriyorumda orada da klasör boş çıkıyor üsttekini denedikten sonra dönüş yaparım.

BIOS'u güncelledim "güncelleme tamamlandı" yazdıktan sonra bilgisyar kapandı ve bilgisyarı geri açtığımda açılıp daha ekran dahi gelmeden kapanıyor.

BIOS güncelledikten sonra PC açılmadı BIOS pilini kurlacalayıp hallettim ama şu an ana sorunum olan TPM PTT ayarı kapalı ve onu da açamıyorum BIOS ayarlarına halen gelmemiş ama BIOS versionum 1401'den 2101e yükselmiş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı