TPM desteklenmesine rağmen açılmıyor

Duhan001

Decapat
Daha fazla  
TPM 2.0 anakartım tarafından destekleniyor ve BIOS uzerınden her şeyı olması gerektıgı gıbı yaptım fakat ne yaptıysam bir turlu acılmıyor ınternette arastırdım her şeyı denedım ama olmadı sıtelerın hepsı mor bir yol bulamadım sanırım Hyper-V kapanması lazımmıs fakat ben butun kodları butun programları denedım Hyper-V yıde kapatamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-10 203030.png
    47,8 KB · Görüntüleme: 46
Anakartın marka ve modeli nedir?

TPM açılıp kapanan bir şey mi ki?
Kapalı olduğunu nasıl anladınız?

evet acılıp kapanan bısey bıos uzerınden actım kı baktıgımda zaten acıktı fakat nedense wındows uzerınde kapalı gozukuyor
Aynı anakart bende de var. Güncel Bios yüklü. Her şey varsayılan da ve win 11 yüklerken TPM sıkıntısı çekmedim.

Aynı anakart bende de var. Güncel Bios yüklü. Her şey varsayılan da ve win 11 yüklerken TPM sıkıntısı çekmedim.
hyper-v gıbı bısey sızdede var mı ve acık mı asırı kısa sure kullandım wın 11 bılmedıgımden soruyorum

hyper-v gıbı bısey sızdede var mı ve acık mı asırı kısa sure kullandım wın 11 bılmedıgımden soruyorum
Malesef şu an şehir dışındayım hocam. Açıkçası hatırlayamıyorum açık mı, kapalı mı olduğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…