Rehber TPM Destekli Anakartlar

@56153 hocam, liste üzerinde göremedim. Bende MSI B365M PRO-VH anakart var. Acaba destekliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, destekliyor. Listeye ekliyorum.

Aşağıdaki listedeki çip setlerin hepsi destekliyor. BIOS üzerinde ayar bulunmazsa bile modifiye edilerek eklenilebilir.

Evet, destekliyor. Listeye ekliyorum.

Tamamdır hocam, bilgi için teşekkür ederim. Ayarı buldum ve aktif ettim. Windows 11 denetleyici programı ile baktığım zaman tüm kutular yeşil gözüküyor

MSI 760 GM P23 (FX) destekliyor mu? TPM nedir ilgilenmiyorum ama belki benim ile aynı anakarta sahip olan arkadaşlar ilgilenir bu konuyla.

TPM nedir ilgilenmiyorum ama belki benim ile aynı anakarta sahip olan arkadaşlar ilgilenir bu konuyla.
Windows 11 için gerekiyor fakat ona özel bir özellik değil. Ne yazık ki anakartınızda fTPM yok. TPM modülü takılabiliyor yine de.

MSI B460M-A PRO da destekliyor. Neden eklemediniz?
Çok fazla anakart olduğu için sırayla ekleniyor. Birazdan tüm MSI B460 anakartları ekleyeceğim.

Windows 11 için gerekiyor fakat ona özel bir özellik değil. Ne yazık ki anakartınızda fTPM yok. TPM modülü takılabiliyor yine de.
Windows 11 için gerekiyor derken? Tam anlayamadım da. Ben Windows 11 zaten kurdum ve kullandım, bir hatadan ötürü Windows 10`a geri döndüm. Tam sürümü çıkınca Windows 11 kullanamayacak mıyım?

Windows 11 için TPM desteği zorunluydu fakat bu gereklilik şu anlık kalktı. Tam sürümde tekrardan şart olabilir. Yine de alternatif yollar ile bu gereklilik aşılabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…