Ethelsw
Centipat
Daha fazla
Ayrıca çekirdek yalıtımının kapalı olması gerekiyor.Windows 11'e geçmeden önce mutlaka TPM temizliği yapın
TPM bilginiz bir önceki işletim sisteminde kaldıysa BIOS üzerinden TPM bölümüne gelip Pending Operation kısmını "TPM Clear" olarak değiştirin. Kaydedip çıkın. Bir sonraki açılışta TPM bilgisi temizlenecek. Peki bu işlem ne işe yarıyor? Bu işlem TPM bilgisi eğer önceki işletim sisteminde...www.technopat.net
Clear TPM'i açarsanız aynı işlevi görür.
Çekirdek yalıtımını kapatıp denedim ancak olmadım maalesef HVCI uyarısı veriyor bu sefer de açmanız gerekiyor diyor hocam clear TPM'yi açıyorum tek seferlikmi işlevi görüyor emin değilim ama BIOS'tan açıp çıktığımda kapanıyor geri kendisi. Ayarlarda kanıtlama vs diyor anlamış değilim.
Secure Boot verification failure diye bişi veriyor hocam secure bootum açık olduğu haldeTPM state enabled yapın kaydedip çıkın.
Secure Boot verification failure diye bir şey veriyor hocam Secure Boot'um açık olduğu halde.
BIOS güncellemesi yapmayı deneyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.