Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #11 436078 dedi: BIOS ile alakalı bir çözüm söylemeyeğim. Direk 10 geç kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Çok oyun var hocam o kadar oyunu baştan indirememki.
436078 dedi: BIOS ile alakalı bir çözüm söylemeyeğim. Direk 10 geç kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Çok oyun var hocam o kadar oyunu baştan indirememki.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #12 Samet Celep dedi: Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Secure Boot açık olsun.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 16 Eylül 2023 #13 Samet Celep dedi: Valorant için yapıyorum Windows 11 i kurdum güvenli ön yükleme desteklenmiyor diyor ama destekliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boot > Secure Boot > Windows UEFI mode seçin.
Samet Celep dedi: Valorant için yapıyorum Windows 11 i kurdum güvenli ön yükleme desteklenmiyor diyor ama destekliyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Boot > Secure Boot > Windows UEFI mode seçin.
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #14 ÇAĞATAY TORUN dedi: Secure Boot açık olsun. Genişletmek için tıkla... Açık hocam zaten. Windows UEFI Mode seçili. Valorant hala secure 9003 hatası veriyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Secure Boot açık olsun. Genişletmek için tıkla... Açık hocam zaten. Windows UEFI Mode seçili. Valorant hala secure 9003 hatası veriyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #15 O zaman Valorant hatası olarak yeni konu açın bence.
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #16 Stereo.Luigi99 dedi: Boot > Secure Boot > Windows UEFI mode seçin. Genişletmek için tıkla... Seçili hocam hala valorant hata veriyor Secure Boot 9003 hatası veriyor. ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman Valorant hatası olarak yeni konu açın bence. Genişletmek için tıkla... Açtım kimse cevap vermedi hocam. ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman Valorant hatası olarak yeni konu açın bence. Genişletmek için tıkla... 2 kez açtım.
Stereo.Luigi99 dedi: Boot > Secure Boot > Windows UEFI mode seçin. Genişletmek için tıkla... Seçili hocam hala valorant hata veriyor Secure Boot 9003 hatası veriyor. ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman Valorant hatası olarak yeni konu açın bence. Genişletmek için tıkla... Açtım kimse cevap vermedi hocam. ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman Valorant hatası olarak yeni konu açın bence. Genişletmek için tıkla... 2 kez açtım.
iXxE Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #17 Samet Celep dedi: Seçili hocam hala valorant hata veriyor Secure Boot 9003 hatası veriyor. Açtım kimse cevap vermedi hocam. 2 kez açtım. Genişletmek için tıkla... Vanguardı silip yeniden yükleyin.
Samet Celep dedi: Seçili hocam hala valorant hata veriyor Secure Boot 9003 hatası veriyor. Açtım kimse cevap vermedi hocam. 2 kez açtım. Genişletmek için tıkla... Vanguardı silip yeniden yükleyin.
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #18 iXxE dedi: Vanguardı silip yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Böyle diyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-16 132350.png 1,6 KB · Görüntüleme: 34
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 16 Eylül 2023 #19 Samet Celep dedi: Böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Aramaya diskpart yazıp sonra da list disk yazabilir misiniz?
Samet Celep dedi: Böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Aramaya diskpart yazıp sonra da list disk yazabilir misiniz?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 16 Eylül 2023 #20 Samet Celep dedi: Çok oyun var hocam o kadar oyunu baştan indirememki. Genişletmek için tıkla... Rufus ile kurulum dosyalarını hazırlarken no 4 GB RAM no TPM seçtiyseniz hata almanız çok olası. Tekrardan o işareti tiklemeden seçip kurmanız gerekiyor.
Samet Celep dedi: Çok oyun var hocam o kadar oyunu baştan indirememki. Genişletmek için tıkla... Rufus ile kurulum dosyalarını hazırlarken no 4 GB RAM no TPM seçtiyseniz hata almanız çok olası. Tekrardan o işareti tiklemeden seçip kurmanız gerekiyor.