Şu an Windows 11 zaten indiremezsin. TPM olmadan yükseltme yapılamaz.
Şu an Windows 11 zaten indiremezsin. Beta sürümü için Insider Preview var. TPM olmadan yükseltme yapılamaz. AMD işlemcin varsa BIOS üzerinden yazılım olarak aktif edebilirsin (fTPM).
Yanlışımı düzeltebilirsin. Windows 11'i normal bir şekilde indiremezsin. Insider Preview sürümünün sonradan oluşturulmuş ISO halini indirebilirsin. Aynı şekilde TPM de öyle.Evet indirilebilir. Ben LGA775 sisteme kurdum Windows 11.
[Başarılı kurulum] LGA775 sisteme Windows 11 kurdum!
Herkese merhaba, çılgın işleri severim. Eğer isterseniz DDR2 sisteme de kurabilirim. :)Kurulumda çok ilginç bir olay yaşadım onu da anlatacağım. Sistem özellikleri: ASUS P5G41T-M LX anakart. Core 2 Quad Q9550 işlemci. (OC yapılmadı) 2x2 4 GB Kingston RAM 1333MHz. WD800JD 80GB HDD. 400W PSU...www.technopat.net
Bu iki cümle yanlış bilgi içeriyor.
Ben de biliyorum ancak o şekilde pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.TPM bypass edilen ISO'lar var ben şu an o şekilde kurdum.
Yanlışımı düzeltebilirsin. Windows 11'i normal bir şekilde indiremezsin. Insider Preview sürümünün sonradan oluşturulmuş ISO halini indirebilirsin. Aynı şekilde TPM de öyle.
Ben de biliyorum ancak o şekilde pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Doğru ve iso dosyasını sonradan değiştirebilirsin. Peki herhangi bir sorun çıktığında güncellemeyi nasıl geri çekmeyi düşünüyorsun? Güncelleme olmadığı için tekrar formatlaman gerekecek. Bu yüzden doğru yönlendirme en iyisi.Windows 11'in Insider ISO dosyası yayınlandı zaten, normal bir şekilde indirilebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.