TPM olmasa da Windows 11 indirilebilir mi?

Evet indirilebilir. Ben LGA775 sisteme kurdum Windows 11.
Şu an Windows 11 zaten indiremezsin. TPM olmadan yükseltme yapılamaz.

Bu iki cümle yanlış bilgi içeriyor.

Evet indirilebilir. Ben LGA775 sisteme kurdum Windows 11.

Bu iki cümle yanlış bilgi içeriyor.
Yanlışımı düzeltebilirsin. Windows 11'i normal bir şekilde indiremezsin. Insider Preview sürümünün sonradan oluşturulmuş ISO halini indirebilirsin. Aynı şekilde TPM de öyle.
TPM bypass edilen ISO'lar var ben şu an o şekilde kurdum.
Ben de biliyorum ancak o şekilde pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışımı düzeltebilirsin. Windows 11'i normal bir şekilde indiremezsin. Insider Preview sürümünün sonradan oluşturulmuş ISO halini indirebilirsin. Aynı şekilde TPM de öyle.

Tamam yanlışını düzeltiyorum o zaman. Windows 11'in Insider ISO dosyası yayınlandı zaten, normal bir şekilde indirilebiliyor. TPM konusunda ISO dosyasında ufak bir dosya değişikliği ile aşılabiliyor. Yani TPM olmasa bile Windows 11 çok rahat kurulabilmekte.
Ben de biliyorum ancak o şekilde pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

Hayır, işletim sistemine hiçbir etkisi yok. Değişiklik işletim sisteminde değil kurulum dosyasında yapılıyor. İşletim sisteminde hiçbir değişiklik olmuyor.

Windows 11'in Insider ISO dosyası yayınlandı zaten, normal bir şekilde indirilebiliyor.
Doğru ve iso dosyasını sonradan değiştirebilirsin. Peki herhangi bir sorun çıktığında güncellemeyi nasıl geri çekmeyi düşünüyorsun? Güncelleme olmadığı için tekrar formatlaman gerekecek. Bu yüzden doğru yönlendirme en iyisi. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı