"Bu bilgisayar Windows 11'i çalıştıramaz" ifadesini görene kadar Windows 11 kurulumunu başlatın.
Shift + F10 tuşlarına basın
Komut İstemi'nde regedit yazın ve Enter'a basın.
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup'a gidin
Kurulum'a sağ tıklayın ve Yeni > Anahtar'a tıklayın. Bu LabConfig'i adlandırın
LabConfig'e tıklayın, ardından sağ bölmeye sağ tıklayın ve Yeni > DWORD (32-bit Değeri) öğesine tıklayın.
TPMKontrolünü Atlayan Ad
ByPassTPMCheck'e çift tıklayın ve Değer verisini 1 olarak değiştirin ve Tamam'a basın.
Ardından, iki DWORDS daha oluşturun ve Değer verisini tıpkı yukarıda yaptığınız gibi 1 olarak değiştirin ve BypassRAMCheck ve BypassSecureBootCheck olarak adlandırın.
Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın.
Çıkış yazın ve Komut İsteminde Enter tuşuna basın.
"Bu bilgisayar Windows 11'i çalıştıramaz" mesajında bıraktığınız Geri düğmesine tıklayın ve şimdi Windows 11'i yükleyip yükleyemediğinize bakın.
Kayıt defterini geri yüklemek için LabConfig'i silin.
İlk soruna arkadaşlar cevap yazmış ikinci sorunu da ben cevaplayayım; Stabilden anladığın şeye göre değişir. Ne Windows 10 ne de 11 SSD olmayan sistemlerde düzgün çalışmakta. Çalışır mı? Çalışır ama üzer.Windows 11 TPM özelliği olmayan sisteme nasıl kurabilirim? Araştırdım ama anlayamadım bana biraz detaylı anlatabilir misiniz ve 4 GB RAM ve HDD'li sistemde 11 stabil çalısır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.