TPM_HS Portu?

Alperen Ceylan

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Istanbul/Turkey
Daha fazla  
Meslek
Aviyonik Sistemler Mühendisi
Herkese iyi forumlar.. Gigabyte H81M-S2PH Model anakarta sahibim. Anakart'ın üzerinde kasa ön USB 3.0 girişleri için port yok adaptör ile USB 2.0'a çevireceğim. Fakat anakartın üzerinde ön USB 3.0 Portuna benzer bir port var altında TPM_HS Yazıyor. USB Portu değil fakat ne portu olduğunu bilmiyorum internette çok araştırma yaptım fakat birşey bulamadım. Acaba bilgisi olan birisi beni aydınlatabilir mi bu konu hakkında?

20141231_213442.jpg

Trusted Platform Module yani güvenlik yongası yuvası orası USB ile bir ilgisi yok. Kurumsal bir bileşen takmak için kullanılıyor. Bir iki sene önce filan anlatmıştık çok oldu, yeni videolarda yer veririz :)

Trusted Platform Module yani güvenlik yongası yuvası orası USB ile bir ilgisi yok. Kurumsal bir bileşen takmak için kullanılıyor. Bir iki sene önce filan anlatmıştık çok oldu, yeni videolarda yer veririz :)
Çok teşekkürler Ali bey. YouTube'da tartışırsanız sevinirim yakından takip ediyorum. Kolay gelsin iyi pazarlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı