Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar merhaba USB'm bozulduğu için USB'ye yazıp format atamıyorum. USB'siz Windows 11'e nasıl geçebilirim? Bunun bir çözüm yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2021
Arkadaşlar merhaba USB'm bozulduğu için USB'ye yazıp format atamıyorum. USB'siz Windows 11'e nasıl geçebilirim? Bunun bir çözüm yolu var mı?
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.699 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2021 #2 USB'ye yazdırmadan, ISO dosyasındaki setup ile kurabilirsiniz, fakat USB ile daha temiz olur. TPM'siz kurmak için forumda konular var, DLL dosyasını değiştirmeniz gerekli.
USB'ye yazdırmadan, ISO dosyasındaki setup ile kurabilirsiniz, fakat USB ile daha temiz olur. TPM'siz kurmak için forumda konular var, DLL dosyasını değiştirmeniz gerekli.
Serkan Çelik Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 49 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görsel İletişim Uzmanı 16 Ekim 2021 #3 DVD'ye yazdırın, Microsoft sitesinden.
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #4 Serkan Çelik dedi: DVD'ye yazdırın, Microsoft sitesinden. Genişletmek için tıkla... DVD'de yok. Sadece yükseltme yapabilir miyim onu öğrenmek istiyorum.
Serkan Çelik dedi: DVD'ye yazdırın, Microsoft sitesinden. Genişletmek için tıkla... DVD'de yok. Sadece yükseltme yapabilir miyim onu öğrenmek istiyorum.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.699 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2021 #5 Neolin dedi: DVD'de yok. Sadece yükseltme yapabilir miyim onu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttim, USB'ye yazdırmak için indirdiğiniz ISO dosyasının içinde setup var, onunla yükseltebilirsiniz.
Neolin dedi: DVD'de yok. Sadece yükseltme yapabilir miyim onu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttim, USB'ye yazdırmak için indirdiğiniz ISO dosyasının içinde setup var, onunla yükseltebilirsiniz.
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #6 ismetcelal33 dedi: Yukarıda belirttim, USB'ye yazdırmak için indirdiğiniz ISO dosyasının içinde setup var, onunla yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yazınız gözükmüyordu şimdi gördüm. Deneyeyeyim
ismetcelal33 dedi: Yukarıda belirttim, USB'ye yazdırmak için indirdiğiniz ISO dosyasının içinde setup var, onunla yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yazınız gözükmüyordu şimdi gördüm. Deneyeyeyim