TPV Technology (AOC) marka monitör üreticisi kimdir?

Makaleler
8
Daha fazla  
Şirketin Tarihçesi

TPV Technology'nin kökleri 1967'de Tayvan'da kurulan Admiral Overseas Corporation'a kadar uzanmaktadır. 1989'da, Başkanımız Dr. Jason Hsuan'ın kritik bir kararının ardından Şirket, Fujian Eyaletindeki Fuqing'de bir fabrika kurarak çorak bir alanı TPV'nin anakara Çin'deki ilk üretim üssüne dönüştürdü. TPV, on yıllar boyunca az bilinen bir ekran fabrikasından dünyanın önde gelen monitör ve TV üreticilerinden birine dönüştü. Şirket bugün küresel olarak 12 üretim üssü işletiyor ve yıllık üretimi yaklaşık 50 milyon ünite ve son yıllarda yıllık geliri 50 milyar RMB'yi aştı. Monitör sevkiyatlarımız, yaklaşık %30'luk istikrarlı bir pazar payıyla 21 yıl üst üste dünyanın 1 numarası olmaya devam etti; TV sevkiyatlarımız da dünya çapında sürekli olarak ilk 10 arasında yer aldı.​

TPV, akıllı üretim hizmetleri sunmanın yanı sıra markalı iş geliştirme konusunda çift yönlü bir OBM/ODM modelini takip ediyor. Sadece dünyanın en iyi TV ve PC markalarından bazıları için üretim yapmıyoruz, aynı zamanda AOC, AGON ve Envision gibi tanınmış birkaç ekran markasına da sahibiz. Ayrıca, uzun süredir Philips markalı monitör, TV ve AVA (Ses, Görüntü ve Aksesuarlar) işini dünya çapında işletmek için özel haklara sahibiz. Üretim sürecimizi sürekli olarak iyileştirmeye ve yenilikçi ve birinci sınıf kalitede ürün ve hizmetler sunmaya çalışarak, sektörde güçlü bir itibar oluşturduk ve ürünlerimiz için Red Dot Tasarım Ödülü, iF Tasarım Ödülü, EISA Ödülü ve CES İnovasyon Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda uluslararası ödül aldık.

TPV, dünya çapında toplam 12 üretim üssü, 8 inovasyon ve geliştirme merkezi ve 3.500'den fazla satış ve servis merkezi ile dünyanın her köşesindeki müşterilerine kaliteli ve zamanında hizmet sunmak için küresel bir varlık oluşturmuştur.

AOC ve TPV Technology Bağlantısı nedir?

AOC, TPV Technology'e ait bir monitör üreticisidir. TPV technology de şirketin tarihçesinde belirtildiği gibi dünyanın en büyük monitör ve ekran üreticilerinden birisidir. Ayrıca AOC, AGON, Philips ve Envision gibi markalara sahiptir. Tayvan merkezli çok uluslu bir elektronik üretim şirketidir.​

Neler Üretir?

Philips ile bağlantısı

Pazar payı ve Satış
TPV, son yıllarda yaklaşık %30 seviyesinde istikrarlı bir pazar payına sahip olarak, küresel monitör pazarında 21 yıldır lider pazar payını koruyor.
Markamız AOC, 15 yıldır Çin monitör pazarında en çok satan marka olmayı sürdürüyor ve 6 yıldır küresel oyun pazarında zirvede yer alıyor. Philips ise 12 yıldır Çin monitör pazarında ilk 3'te yer alıyor.

TPV uzun zamandır küresel TV pazarında ilk 10 arasında yer alıyor. Şirket tarafından yönetilen Philips TV, üst düzey TV pazarına odaklanan, küresel olarak tanınmış bir markadır. Olağanüstü görsel-işitsel performansıyla bilinen marka, özellikle Avrupa pazarında mükemmel bir üne kavuşmuştur.

Sonuç

TR'de reklamı pek yapılmadığı için doğru düzgün markayı tanıyan/bilen yok. Umarım AOC marka monitör almayı düşünenlerin aklındaki soru işaretlerini giderebilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…