B Baki Mercimek Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 "TR Binance" a para yatıramıyorum, alıcı uyumsuz diye bir geri bildirim alıyorum.
JacK01 Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 165 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #2 Hangi yöntem ile yatırmaya çalışıyorsunuz.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.543 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 19 Mart 2021 #3 Yatırdığın kart Binance üzerinde kayıtlı isimle aynı olmalı.
B Baki Mercimek Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #4 JacK01 dedi: Hangi yöntem ile yatırmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Normal banka hesabımdaki parayı havale/eft yoluyla yollamaya çalışıyorum alıcıya ve IBAN'a orda verilenleri yazarak yollamaya çalışıyorum
JacK01 dedi: Hangi yöntem ile yatırmaya çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Normal banka hesabımdaki parayı havale/eft yoluyla yollamaya çalışıyorum alıcıya ve IBAN'a orda verilenleri yazarak yollamaya çalışıyorum
JacK01 Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 165 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #5 DeathFire dedi: Yatırdığın kart Binance üzerinde kayıtlı isimle aynı olmalı. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum
DeathFire dedi: Yatırdığın kart Binance üzerinde kayıtlı isimle aynı olmalı. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum
B Baki Mercimek Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #6 DeathFire dedi: Yatırdığın kart Binance üzerinde kayıtlı isimle aynı olmalı. Genişletmek için tıkla... Yatırdığım kart ile binance aynı kişiye ait ama binance üzerindeki isimde aynı olması lazım onu nerden kontrol edebilirim?
DeathFire dedi: Yatırdığın kart Binance üzerinde kayıtlı isimle aynı olmalı. Genişletmek için tıkla... Yatırdığım kart ile binance aynı kişiye ait ama binance üzerindeki isimde aynı olması lazım onu nerden kontrol edebilirim?
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.543 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 19 Mart 2021 #7 Kimlik kısmında Kimlik Doğrulama bölümünde olmalı. Papara kullanarak rahat işlem yapabilirsiniz. Ben de kredi kartıyla alımlarda hata alıyorum. Papara çok rahat bu konuda.
Kimlik kısmında Kimlik Doğrulama bölümünde olmalı. Papara kullanarak rahat işlem yapabilirsiniz. Ben de kredi kartıyla alımlarda hata alıyorum. Papara çok rahat bu konuda.
B Baki Mercimek Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #8 papara olayı Binance global de oluyor, binance TR'de nasıl olucak?
JacK01 Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 165 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #9 Yaş neydi hocam?
furkyng Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 345 Çözümler 1 Yer Arkanda Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #10 Papara ile bir türlü yapamadım ben. Karta eft yapman gerekiyor diyor. 3-4 defa yaptım ama hâlâ aynı şeyi demeye devam ediyor.
Papara ile bir türlü yapamadım ben. Karta eft yapman gerekiyor diyor. 3-4 defa yaptım ama hâlâ aynı şeyi demeye devam ediyor.