TR binance para yatırma

Papara ile bir türlü yapamadım ben. Karta EFT yapman gerekiyor diyor. 3-4 defa yaptım ama hâlâ aynı şeyi demeye devam ediyor.

Ben paribudan almıştım ravencoin ve sıkıntı yaşamadım Papara'ya kendi hesabınızdan 10 kuruş atın kabul ediyor.

Papara ile bir türlü yapamadım ben. Karta eft yapman gerekiyor diyor. 3-4 defa yaptım ama hâlâ aynı şeyi demeye devam ediyor.
Binance global de, papara olayı evet oluyor gönderiliyor direk ancak binance global de işlem yapmadan önce parayı dolara çevirmem gerekiyor sanırım( TR binance'ta)

Binance global de, Papara olayı evet oluyor gönderiliyor direk ancak binance global de işlem yapmadan önce parayı dolara çevirmem gerekiyor sanırım( TR binance'ta)

Hocam binance kullanmadım hiç kusura bakmayın.

Hesapin kendinize ait olamsi lazım açıklamaya Papara nonuzu yazın gönderiyorken 3 dakika sonra para gelir.
Yapı Kredi hesabımdan 3-4 sefer denedim ama olmadı bir türlü.

Para gönderiyorken açıklamaya Papara nonuzu yazmaniz gerekiyor.

Hesapin kendinize ait olamsi lazım açıklamaya Papara nonuzu yazın gönderiyorken 3 dakika sonra para gelir.

Para gönderiyorken açıklamaya Papara nonuzu yazmaniz gerekiyor.
Para geliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…