Tr.dior.com sitesi güvenilir mi?

rashnikko

Kilopat
Merhaba, tr.dior.com sitesi üzerinden bir alışveriş gerçekleştirdim. Normalde diyor marka ürünleri Beymen ve Boyner'den alıyordum. Söylediğim site diyor markasının kendi orijinal sitesi mi? Çünkü detaya indiğimde arcon kozmetik ismini buluyorum. Güvenilirliğinde herhangi bir risk var mıdır?

Evet, orijinal sitesi.

DIOR Official Website : Please select your location and language
Resmi sitede Türkiye seçeneği mevcut değil, sitenin formatı da farklı. Orijinal site değil diye düşünüyorum. Normalde yerelleştirmeyi sitenin url'sinin sonuna yerel kısaltma eklenerek yapıyorlar. dior.com/en-us şeklinde. Bu site direkt olarak tr.dior.com kullanmakta.

Son düzenleme:
Yukarıda Mustafa hocamın dediği gibi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
DIOR Official Website : Please select your location and language
Resmi sitede Türkiye seçeneği mevcut değil, sitenin formatı da farklı. Orijinal site değil gibi duruyor.

Yukarıda Mustafa hocamın dediği gibi değil.

Diorun Türkiye sitesi hocam. Yanlışım olabilir ama orijinal site olduğunu düşünüyorum.

Site gerçek diyor Türkiye'deki kozmetik markasıyla anlaşma yaptı Türkiye tarafını onlar yönetiyor.

Hocam yukarıda Mustafa hocamın dediği gibi değil diyorsun ve gelip benim mesajıma beğenmedim atıyorsun, bu nasıl bir çelişki anlamadım.
virgülün önemi

Site ETBİS'e kayıtlı. Nedense 'ARCON KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ' olarak kayıt edilmiş; pek çok olumsuz yorum var, güvenli gelmedi açıkçası.

Site gerçek diyor Türkiye'deki kozmetik markasıyla anlaşma yaptı Türkiye tarafını onlar yönetiyor.

virgülün önemi
Bu Arcon denilen firma hakkında oldukça kötü yorum var her ne kadar Dior'un resmi tedarikçiside olsa. Siparişim muhtemelen sorunsuz gelir fakat sizce iptal edip Beymen üzerinden sipariş vermek daha mı mantıklı olur?
@miçobaba @Silinen üye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…