Tr.dior.com sitesi güvenilir mi?

Hocam tabii ki de daha mantıklı aracı bir firma yerine gerçek almak daha iyi.

Güvenilir, ürünleri Dior tescilli. Sanırım kendileri üretiyordu fakat tam hatırlamıyorum.

Hocam her firmanın kötü yorumu var, ona bakarsanız ürün almamak lazım. Resmi tedarikçisi olduğu için alabilirsiniz sorun olmaz.

@920408 neyi beğenmedin?
Biraz fazla olumsuz yorumu var gibi ama aldırış etmeyin, güvenilir bir site. Yorumlara baktığınızda niye Dior göndermedi niye başka bir firma gönderdi gibi şeyler göreceksiniz, hocam haklı. Beğenme/beğenmeme mevzusuna bu kadar takılmayın bence zaten oldukça beğeni sayınız var.

@ArthurMorganKiral @miçobaba @923535
Biraz daha araştırdım. Beymen, Boyner, Sephora gibi ülkemizde Dior marka parfüm alabileceğimiz bilindik tüm noktalara Arcon Kozmetik tedarik sağlıyormuş. Yani iptal sağlayıp Beymenden alsamda aynı ürün gelecek, Boynerden alsamda. Uğraşmayacağım o yüzden, umarım problem yaşamam. Fakat bu üretim mevzusunu anlamadım, yani hocam bu firma Dior markasının gönderdiği ürünleri değilde kendi ürettiği ürünleri mi satıyor. Gerçekten böyleyse direkt ben Türkiye üzerinden almaktan vazgeçeceğim gibi markayı.

Arcon Kozmetik, Dior’un ürünlerini Türkiye’ye resmi olarak ithal eden ve dağıtan yetkili distribütördür.
Yani ister Dior Türkiye’den al, ister Boyner’den ürün aynıdır, sadece satış noktası farklıdır.
Bunun tersi bir durum olsaydı, zaten marka Dior, adını kullanmasına izin vermezdi. Uluslararası markalar, lisans ve kalite kontrol konusunda çok sıkıdır.

Teşekkür ederim hocam. Öyleyse iptalle falan uğraşmama gerek yok. Ki etsem bile gelen ürün yine aynı tedarikçiden olacak. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…