debr1s Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Soru gayet açık .TR domain tutulan bir domain olabilir mi? Yoksa gereksiz domainlerden birisi mi olur? Sizin fikriniz nedir?
Soru gayet açık .TR domain tutulan bir domain olabilir mi? Yoksa gereksiz domainlerden birisi mi olur? Sizin fikriniz nedir?
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 13 Temmuz 2024 #2 debr1s dedi: Soru gayet açık .TR domain tutulan bir domain olabilir mi? Yoksa gereksiz domainlerden birisi mi olur? Sizin fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Evet. .com.tr'den daha yaygın olacak. Daha önceki tüm tr domainler subdomain olarak veriliyordu ve şimdi gerçeği verilecek.
debr1s dedi: Soru gayet açık .TR domain tutulan bir domain olabilir mi? Yoksa gereksiz domainlerden birisi mi olur? Sizin fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Evet. .com.tr'den daha yaygın olacak. Daha önceki tüm tr domainler subdomain olarak veriliyordu ve şimdi gerçeği verilecek.
F fufuker1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Kerim Demirkaynak dedi: Evet. .com.tr'den daha yaygın olacak. Daha önceki tüm tr domainler subdomain olarak veriliyordu ve şimdi gerçeği verilecek. Genişletmek için tıkla... ne zaman verilir
Kerim Demirkaynak dedi: Evet. .com.tr'den daha yaygın olacak. Daha önceki tüm tr domainler subdomain olarak veriliyordu ve şimdi gerçeği verilecek. Genişletmek için tıkla... ne zaman verilir
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 17 Temmuz 2024 #4 fufuker1 dedi: ne zaman verilir Genişletmek için tıkla... Ön satışta şu anda.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.245 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 Ben de bugün sipariş ettim birkaç tane. Ama kesin alıp almayacağımız belli değilmiş.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 30 Temmuz 2024 #6 SdtCngz dedi: Ben de bugün sipariş ettim birkaç tane. Ama kesin alıp almayacağımız belli değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ön sipariş olarak geldi. Aynı domain sipariş edilse bile başkası yine sipariş edebiliyor, asıl sıkıntı burada.
SdtCngz dedi: Ben de bugün sipariş ettim birkaç tane. Ama kesin alıp almayacağımız belli değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ön sipariş olarak geldi. Aynı domain sipariş edilse bile başkası yine sipariş edebiliyor, asıl sıkıntı burada.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.245 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 Kerim Demirkaynak dedi: Ön sipariş olarak geldi. Aynı domain sipariş edilse bile başkası yine sipariş edebiliyor, asıl sıkıntı burada. Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapıyorlar, fakat dediğiniz gibi.
Kerim Demirkaynak dedi: Ön sipariş olarak geldi. Aynı domain sipariş edilse bile başkası yine sipariş edebiliyor, asıl sıkıntı burada. Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapıyorlar, fakat dediğiniz gibi.