TR Games Studio güvenli mi?

Ben bizzat bu siteden life is strange yamasini sorunsuz bir sekilde kurmustum. Fakat bundan daha guvenilir siteler var.

Paylaştığınız siteden indirmem olmadı ama güvenilir gelmişti.
Hayır, virüslü bir site olduğunu sanmıyorum. Bir yamasını sorunsuz bir şekilde kurmuştum, sıkıntı çıkmamıştı.
Her telden yama bulununca bir de o site hakkında yorumlar görmeyince şüphelenmiştim.

Tek bir kişi ile yıllar önce Fallout 3 çevirisiyle başlamıştı galiba bu grup. Daha sonraları büyüdüler. O zamanlar Fallout 3 yamasını bile bitiremezler diye düşünürken baya bir gecikmeli ve sorunlu olsada yamayı bitirebildiler. Ondan sonra yok olur giderler diyordum ama genede baya bir oyun çevirdiler. Yani azimli ve küçük bir grup. Kötü niyetli olduklarını sanmam ve resmi bir iş yapmıyorlar. Bağışa asla karşı değilim ama bazı yamalarını paralı yapmaları açıkçası hiç hoş değil. Çeviri işi gönüllü olmalı her zaman. Zaten düzgün bir iş ortaya koyulduğunda insanlar görmezden gelmeyecektir. İlla para açısından destekçiler olur. Fallout 3 yamasının binlerce takipçisi vardı zamanında. O kadar eski bir oyun olmasına rağmen. Fakat işte dediğim gibi sorunlu ve uzun bir süreç içinde çıkınca o ilgi bitmişti. İlk olarak galiba paralıydı yama sonra bedava oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı