WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 17 Ekim 2021 #1 Nasıl yapabilirim?
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 17 Ekim 2021 #2 Search Console'a girip Sitemap adresini belirtmeniz yeterli.
U unut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.056 Makaleler 7 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #3 Hocam bedavaya açtığınız bu tür siteleri eklemesi öyle kolay değil diye biliyorum. Sanırım reklam verebilirsiniz, onun dışında tutması lazım.
Hocam bedavaya açtığınız bu tür siteleri eklemesi öyle kolay değil diye biliyorum. Sanırım reklam verebilirsiniz, onun dışında tutması lazım.
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 17 Ekim 2021 #4 HataVerenGuncelleme dedi: Search Console'a girip sitemap adresini belirtmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Bu işlere yeni başladım. Daha detaylı anlatabilir misiniz?
HataVerenGuncelleme dedi: Search Console'a girip sitemap adresini belirtmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Bu işlere yeni başladım. Daha detaylı anlatabilir misiniz?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 17 Ekim 2021 #5 Ben eskiden boyle siteler actigim zaman, surekli siteme girip cikardim. Oradaki sayacta calisirdi ve birkaç gune Google'a duserdi.
Ben eskiden boyle siteler actigim zaman, surekli siteme girip cikardim. Oradaki sayacta calisirdi ve birkaç gune Google'a duserdi.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 17 Ekim 2021 #6 WindowsMan dedi: Bu işlere yeni başladım. Daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Search Consol'u araştırın. Sitemap'i araştırın. Kısaca anlatmam gerekirse Google SC'ye üye olup sitenin sizin olduğunu belirteceksiniz daha sonra Sitemap adresini yazacaksınız. Google sitenizin güncelliğine göre içeriklerinizi dizine ekleyecek. Bana sorarsanız tr.gg ile uğraşmayın yapacaksanız blogspot üzerinen uğraşın işlemler daha kolay olacaktır.
WindowsMan dedi: Bu işlere yeni başladım. Daha detaylı anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Search Consol'u araştırın. Sitemap'i araştırın. Kısaca anlatmam gerekirse Google SC'ye üye olup sitenin sizin olduğunu belirteceksiniz daha sonra Sitemap adresini yazacaksınız. Google sitenizin güncelliğine göre içeriklerinizi dizine ekleyecek. Bana sorarsanız tr.gg ile uğraşmayın yapacaksanız blogspot üzerinen uğraşın işlemler daha kolay olacaktır.
2 29028 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 8 17 Ekim 2021 #7 HataVerenGuncelleme dedi: Search Console'a girip Sitemap adresini belirtmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Sitemap siteyi daha iyi bir biçimde indexlemesi için rehberlik eden bir dosyadır. Başka bir işe yaramaz HataVerenGuncelleme dedi: Search Consol'u araştırın. Sitemap'i araştırın. Genişletmek için tıkla... Bence sen de bunu yapmalısın. İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun WindowsMan dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Cevap; Google: Adresinizi Ekleyin
HataVerenGuncelleme dedi: Search Console'a girip Sitemap adresini belirtmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Sitemap siteyi daha iyi bir biçimde indexlemesi için rehberlik eden bir dosyadır. Başka bir işe yaramaz HataVerenGuncelleme dedi: Search Consol'u araştırın. Sitemap'i araştırın. Genişletmek için tıkla... Bence sen de bunu yapmalısın. İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun WindowsMan dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Cevap; Google: Adresinizi Ekleyin
WindowsMan Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 549 Çözümler 3 Yer Diomede Adaları 17 Ekim 2021 #8 Search Console'a giriyorum alan adını yazıyorum ama sonra ne yapacağım?
2 29028 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 8 17 Ekim 2021 #9 WindowsMan dedi: Search Console'a giriyorum alan adını yazıyorum ama sonra ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yukarıda adres verdim. Ondan başla. 1'nci adım; 2'nci adım;Gmail hesabın ile giriş yap 3'ncü adım;Siteni ekledikten sonra sol menüde "Site Haritaları" var. Sitende .xml site haritası bağlantısı varsa tr.gg/'dan sonra ki site haritası bağlantı adresini gir. Örnek sitemap.xml Sayfa örnek;
WindowsMan dedi: Search Console'a giriyorum alan adını yazıyorum ama sonra ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Yukarıda adres verdim. Ondan başla. 1'nci adım; 2'nci adım;Gmail hesabın ile giriş yap 3'ncü adım;Siteni ekledikten sonra sol menüde "Site Haritaları" var. Sitende .xml site haritası bağlantısı varsa tr.gg/'dan sonra ki site haritası bağlantı adresini gir. Örnek sitemap.xml Sayfa örnek;
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 17 Ekim 2021 #10 29028 dedi: Gerçekten mi? Sitemap siteyi daha iyi bir biçimde indexlemesi için rehberlik eden bir dosyadır. Başka bir işe yaramaz Bence sen de bunu yapmalısın. İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun Cevap; Google: Adresinizi Ekleyin Genişletmek için tıkla... Peki.
29028 dedi: Gerçekten mi? Sitemap siteyi daha iyi bir biçimde indexlemesi için rehberlik eden bir dosyadır. Başka bir işe yaramaz Bence sen de bunu yapmalısın. İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun Cevap; Google: Adresinizi Ekleyin Genişletmek için tıkla... Peki.