TR iPhone 16 vs yurt dışı 17/16 Pro

Bütçe
48000

blexy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bu ay sonu yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Elimde iPhone 11 var, kullandığım cihaz değil ama evde duruyor. Eğer yurt içi alırsam 48 bine düz 16 alacağım. Takasla 48'e geliyor veyahut yine 11 verip aldığım fiyatlara göre 30 bin verip iPhone 17 veya 16 Pro alacağım. Yurt dışı kullananlar ve konu hakkında bilgili olanlar yardımcı olursa sevinirim. Karar vermek biraz zorluyor, yurt dışıyla uğraşıp uğraşamayacağım konusunda. Daha uyguna halletmek tercihim ama yine de kararsız kaldım.

Yani aslında sırf Hz muhabbetinden dolayı 16 pro/17 daha mantıklı olur. Çift fiziksel SIM yurt dışı bulursanız gayet iyi olur.

Merhaba, bu ay sonu yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Elimde iPhone 11 var, kullandığım cihaz değil ama evde duruyor. Eğer yurt içi alırsam 48 bine düz 16 alacağım. Takasla 48'e geliyor veyahut yine 11 verip aldığım fiyatlara göre 30 bin verip iPhone 17 veya 16 Pro alacağım. Yurt dışı kullananlar ve konu hakkında bilgili olanlar yardımcı olursa sevinirim. Karar vermek biraz zorluyor, yurt dışıyla uğraşıp uğraşamayacağım konusunda. Daha uyguna halletmek tercihim ama yine de kararsız kaldım.

Hocam yurt dışı 1 yıla yakın kullandım, cidden yoruyor. Çalıştığım zaman mesela müşteriyi arayamıyordum düzgün, bildirimler gelmiyordu internetten dolayı. SMS gelecek diğer telefonu aç, birini ariycan diğerini aç, telefonun şarjı da sorun 2 telefonun şarjıyla uğraşacaksın, 2 telefon ağırlık yapacak, eşofmanı komple indirecek düzeyde oluyor.

Ne yap ne et, 2 el al 15 pm, 16 pm gibi 2. ellere bak derim.

Bende 13'ü satıp maaşı alınca 15 pm düşünüyorum. O yurt dışını kullandıktan sonra aklımın ucundan bile gelmiyor yurt dışı 17 serisi falan almak. Emin ol 2 tane insana 30 dakikalık hava atmak için değmez.

Düz seri alma derim, şu an hevesle 13 bile alsan hoşuna gider, biraz zaman geçer sonrasında keşke 120Hz olsaydı falan dersin. O yüzden düz 16 almayı düşünme bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı