TR link güvenli mi?

Makaleler
8
Daha fazla  
TR link kullanıyorum, günde 280k izlenen videodaki linke 1-2K kişinin tıklaması imkansız. Bana göre en az 5K kişi tıklıyordur. TR Link'in doğru sayıyı gösterdiğine inanmıyorum. Anlık ziyaretçi sayısı 20-30 iken 5 dakika sonra sayfayı yeniliyorum, linke tıklama sayısı 5 artmış (?) Sizin güvendiğiniz ve de kullandığınız servis nelerdir?

Affiliate Marketing sanırım değil mi?

TR link bazı tıklanmalar tam gerçekleşmediğinde tıklayan kişinin cihazında reklamlar için ne kadar ilerlediğini baz alıp değerlendirebilir. Bu da 2 kuruş yerine 1,5 1 0,5 veya hiç kazandırmayabilir. Bu nedenle pubiza gibi farklı link-reklam sitelerine yönelmeniz cpm ve bu tip sorunlar açısından daha iyi olacaktır.

Aynı servisi bir kaç yıl önce kaçak maç yayını yaparken kullanmıştım, yayına anlık olarak linkten gelen kullanıcı 5 bini aşmışken tr.link bana 2 bin tıklanma diye göstermişti, o gün paramı alıp bir daha bulaşmadım.

Nasıl o kadar tıklama alıyorsunuz? Ben sadece 0,11₺ kazandım.

Nasıl o kadar tıklama alıyorsunuz? Ben sadece 0,11₺ kazandım.
Video üzerinden, ama size kesinlikle tavsiye etmem. Hesabımda para varken hesabımı kapattılar ve de hiçbir gerekçeleri yok. Yeni hesap açıp, o hesaptan tıklattırıp ödeme zamanında hesabı kapatıyorlar. Şaka gibi, sonra neden türk firmaları rağbet görmüyor(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…