Musteks Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Sene başlarında 1 mavi öz ile sunucu değişim etkinliği vardı hesaplarımdan birisini Singapur sunucuna transfer ettim şimdi TR'ye geri geçirmek istiyorum e-pin sitelerinden alınan RP'ler orada çalışır mı?
Sene başlarında 1 mavi öz ile sunucu değişim etkinliği vardı hesaplarımdan birisini Singapur sunucuna transfer ettim şimdi TR'ye geri geçirmek istiyorum e-pin sitelerinden alınan RP'ler orada çalışır mı?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 29 Ağustos 2023 #2 O sitelerde de belirtiliyor. Sadece İstanbul sunucusuna sahip hesaplarda yani Türkiye hesaplarında aktif olur diye.
O sitelerde de belirtiliyor. Sadece İstanbul sunucusuna sahip hesaplarda yani Türkiye hesaplarında aktif olur diye.
Musteks Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 diğer konularda tr kodlarının euw serverinde çalıştığını görmüştüm fakat sanırım sadece euw
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 29 Ağustos 2023 #4 Musteks dedi: diğer konularda tr kodlarının euw serverinde çalıştığını görmüştüm Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Ben ne çalışmadığını nede çalıştığına tanık oldum. Fakat önceden RP almışlığım orada belirtiyordu.
Musteks dedi: diğer konularda tr kodlarının euw serverinde çalıştığını görmüştüm Genişletmek için tıkla... Denemek lazım. Ben ne çalışmadığını nede çalıştığına tanık oldum. Fakat önceden RP almışlığım orada belirtiyordu.
Musteks Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #5 Teşekkürler