ndara12 Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #1 Forumda şu an yazdığım konumda bulunan biri var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2017
ndara12 Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2017 #3 Nickname yazabilir misin ?
Unknown Human Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 270 Yer Bursa - İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2017 #4 2 sene önce master olmuştum. Bu aralar çok önemsemediğim için Elmas 5' teyim.
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Mayıs 2017 #5 Unknown Human dedi: 2 sene önce master olmuştum. Bu aralar çok önemsediğim için Elmas 5' teyim. Genişletmek için tıkla... Önemsemediğin halde Elmas 5 isen senin önemsediğin halini düşünemiyorum.
Unknown Human dedi: 2 sene önce master olmuştum. Bu aralar çok önemsediğim için Elmas 5' teyim. Genişletmek için tıkla... Önemsemediğin halde Elmas 5 isen senin önemsediğin halini düşünemiyorum.
Unknown Human Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 270 Yer Bursa - İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2017 #6 Silinen üye dedi: Önemsemediğin halde Elmas 5 isen senin önemsediğin halini düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında lig çıkmak o kadar zor değil. İyi oynayan ve seninle yakın ligte olan bir arkadaşınla tryhard oynayacaksın. Takımına kanser birileri gelince muteleyeceksin. Son olarak kendini 1-2 lanede geliştirmeye çalış.
Silinen üye dedi: Önemsemediğin halde Elmas 5 isen senin önemsediğin halini düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında lig çıkmak o kadar zor değil. İyi oynayan ve seninle yakın ligte olan bir arkadaşınla tryhard oynayacaksın. Takımına kanser birileri gelince muteleyeceksin. Son olarak kendini 1-2 lanede geliştirmeye çalış.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Mayıs 2017 #8 Silinen üye dedi: @Jira Zor değilse biz de çıkarız, gel oyuna. Genişletmek için tıkla... Dur bir yemek yiyelim, geliriz. Hadi AFK ben.
Silinen üye dedi: @Jira Zor değilse biz de çıkarız, gel oyuna. Genişletmek için tıkla... Dur bir yemek yiyelim, geliriz. Hadi AFK ben.
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Mayıs 2017 #9 Jira dedi: Dur bir yemek yiyelim, geliriz. Hadi AFK ben. Genişletmek için tıkla... Doğru dalmışız. Tamam, buradan yazarsın. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2017
Jira dedi: Dur bir yemek yiyelim, geliriz. Hadi AFK ben. Genişletmek için tıkla... Doğru dalmışız. Tamam, buradan yazarsın.
ndara12 Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #10 bu arada RaikaGoenKaku vardı benim ban yedim yeni nickname raika ekleyebilir misiniz kulübe