Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Ağustos 2024 #1 3 sene kadar önce TR'de kasıp, West'e attığım hesapta, alacağım TR RP işe yarar mı?
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 1 Ağustos 2024 #2 Hayır yaramaz. TR de geçerli RP alırsanız sadece TR de geçerli olur. West'te geçerli olması için West'te geçerli almanız gerekli.
Hayır yaramaz. TR de geçerli RP alırsanız sadece TR de geçerli olur. West'te geçerli olması için West'te geçerli almanız gerekli.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Ağustos 2024 #3 Skolp dedi: Hayır yaramaz. TR de geçerli RP alırsanız sadece TR de geçerli olur. West'te geçerli olması için West'te geçerli almanız gerekli. Genişletmek için tıkla... 1 sene önceye kadar, TR'den West'e geçirilen hesaplarda bu geçerli olabiliyordu, aslında soruya genel bir cevap mı verdiniz yoksa son zamanlara göre mi cevap verdiniz anlayamadım.
Skolp dedi: Hayır yaramaz. TR de geçerli RP alırsanız sadece TR de geçerli olur. West'te geçerli olması için West'te geçerli almanız gerekli. Genişletmek için tıkla... 1 sene önceye kadar, TR'den West'e geçirilen hesaplarda bu geçerli olabiliyordu, aslında soruya genel bir cevap mı verdiniz yoksa son zamanlara göre mi cevap verdiniz anlayamadım.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Hocam ben 2 gün önce denedim artık olmuyormuş, fixlemişler. Eskiden oluyordu evet. Bu fakera özel ahri kostümü sonrası düzeltmişler galiba.
Hocam ben 2 gün önce denedim artık olmuyormuş, fixlemişler. Eskiden oluyordu evet. Bu fakera özel ahri kostümü sonrası düzeltmişler galiba.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Ağustos 2024 #5 Doyle dedi: Hocam ben 2 gün önce denedim artık olmuyormuş, fixlemişler. Eskiden oluyordu evet. Bu fakera özel ahri kostümü sonrası düzeltmişler galiba. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Zeitdoyle dostum, aradığım cevap tam olarak buydu.
Doyle dedi: Hocam ben 2 gün önce denedim artık olmuyormuş, fixlemişler. Eskiden oluyordu evet. Bu fakera özel ahri kostümü sonrası düzeltmişler galiba. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Zeitdoyle dostum, aradığım cevap tam olarak buydu.
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #6 Rica ederim.