TR200 SSD Benchmark Verileri Düşük

yok gibin bisi

Hectopat
Makaleler
1
TR200 240 GB SSD'min neden yazma ve okuma hızı düşük? Ayrıca alalı 1 ay bile olmadan health seviyesi neden %91'e düştü? Yardım edebilir misiniz? (AHCI modu açık. SSD Sata 6GB portuna takılı.)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 80
Bende de aynı ürün var alalı 1 ay anca oluyor senin gibi.Sağlık %97 fakat hızdan ben de şikayetçiyim.Senin değelerinden yüksek benim değerler.Zaten 3 yıl garantisi var illa ki o sağlık bitecek ve garantiye gidecek ama istersen önce ne kadar kullandığını düşün SSD'yi çünkü 60 TBW'lik ömrü var sen bunu 1 ayda çok kullandıysan normaldir böyle düşmesi ama öyle düşünmüyor isen gönder garantiye belki iade alırsın.Ben bunu aldıktan 2 hafta sonra Samsung'un SSD'sinin fiyatı düştü ve üzüldüm açıkçası.İade alırsan mutlaka onu al ve bu arada sen bunu nerden aldın?

Dosya Ekleri

• as.JPG
    36,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Ekran Alıntısı.JPG
    24,5 KB · Görüntüleme: 53
Emin olmak için testi CystalDiskMark ile gerçekleştirip sonuçlara bakın ve CrystalDiskInfo ile verilere bakın. Program değerleri yanlış gösteriyor olabilir.
Buyur.
Vatan'dan almıştım. Bilgisayarı çok kullanıyorum TBW ömrü nedir peki? İlk defa duydum.
Ben bu cihazı 285 liraya aldım. Vatana gidip iade istesem ne kadar sürer veya iade verirler mi? Aldığıma pişman oldum gerçekten. EVO 860 şu anda 277 lira.

Dosya Ekleri

• disk info.png
    326,3 KB · Görüntüleme: 66
  • düdüklü tencere.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 61
İnan hiç bilmiyorum ne kadar süreceğini ve iade verip vermeyeceklerini ama bu süreç çok uzun sürmez.
Ben de pişmanım ama şu an %97'de durdu lakin hızlar düşük.Sök-tak,gönder,Windows kur falan uğraşmak istemediğimden kullanmaya devam ediyorum.Ets 2'de küçük droplar haricinde sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…