tr_windows_8.1_single_language_x64_dvd güvenilir mi ?

Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Bursa Rexroth
Single Language kodunuz elinizde ise aşağıdaki linkten .iso dosyasını indirip temiz kurulum yapın. Recorvery bölümüne dokunmayın. Kurabilirsiniz bir sorun olmadan. Kurduktan sonra programları yükleyip bir Recorvery bölümü oluşturamazsın ancak bu iş için ustalaşmış mükemmel bir yazılım var. Onu edinin : Acronis True Image Home.

tr_windows_8.1_single_language_x64_dvd.iso — Yandex.Disk

Gerekli rehberler de burada :

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Bu Single Langauge iso dosyasını nereden buldun ve güvenilir mi?@Egemen hocam

Sağlam bir link arıyordum. Yönetici olan başka bir arkadaşımız bu linki verdi. Ancak SL sürümlerinin pek sağlam olmadığı konusunda uyardı verirken. (Virüslü vs. olduğu için değil. Sadece modlama yapıldığı için.) SL link bulma konusunda ciddi bir sıkıntı var. Hash değeri tutan ama içine Windows 8.1.1 güncellemesi de eklenmiş bir sürüm var bu forumda. Bir öncedeki sayfada arkadaşın verdiği linkte. O linkte dediğim gibi çözülemeyen birçok sorunla karşılaştım. Bu benim verdiğim linkte de kod sorunu yaşayanlar oldu. Nedense kabul etmiyor kodları.

SL sürümlerde bu kadar sorun yaşanınca lisansı bir kenara bırakıp el değmemiş Windows 8.1 Pro'yu indirdim sitemizdeki sabit konudan. Hiçbir sorun yok şu anda. Lisansı bir kenara bırakıp el değmemiş sorunsuz Pro sürümünü indirin demek biraz garip kaçsa da tavsiyem budur arkadaşlar. Ufak bir dosya gerekiyor Pro sürümünü kurmak için farklı olarak sadece. İsterseniz dosyayı ekleyeyim bu konuya.

İşte sıkıntı orada. :) Etkinleştirme aracı kullanmak zorunda kalıyoruz Pro sürümünü kurmak isteyince ne yazık ki. Elimizdeki anahtar bir işe yaramıyor Pro sürümünde çünkü. Böyle yapmak isterseniz yardımcı olayım. Lisans'ınız BIOS'ta ve elinizde duruyor nasıl olsa bir yere kaybolmuyor o.

Güncelleştirmeleri istediğiniz gibi yükleyebilirsiniz bir sorun olmuyor.

@İbrahim Yıldırım O linkten indirdiğimde benim de anahtarımı kabul etti. Onda o tarz bir sıkıntı yaşanmıyor. Linkin güvenilirliği konusunda da bir sıkıntı yok ancak ben sorunlarla karşılaştım ordan yükleyince. Sürekli çalışmayı durdurdu hatası alıyordum. Çözülmeyen problemlerle karşılaştım. Dosyadan dolayı mı DVD'den yüklediğim için mi anlayamadım. Sizde o tarz sorunlar olmuyorsa kullanabilirsiniz.

@İbrahim Yıldırım hocam eğer çalışmayı durdurdu gibi sorunlar yaşamıyorsanız lütfen bize bildirin. Çünki bilgisayarı sıfırladım packard bellin getirdiği uygulamalar yüzünden aşırı yavaş. Daha yeni sıfırlanmış bir bilgisayar da Bilgisayar 20 saniye de mi açılır ? (Bilgisayar 30 saniye de açılıyor disklerin gözüktüğü bilgisayarım kısmı 20 saniye de).

Değiştirme : Yazım hatası.

Son düzenleyen: Moderatör:
@kn7269 Şu an için bir sıkıntı yok. Windows açılması 7 sn ama SSD ile. Videodaki bilgisayar kardeşimin fakat kendi bilgisayarıma da aynı iso dosyasından kurulum yaptım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı