@Egemen hocam benim size attığım hash değerleri windows 8 core single language ye ait değilmiş windows 8.1 miş adam yanlış yazmış. Bir de windows 8.1'e göre kontrol eder misiniz ?
Bu konudaki linkten 6 dosyayı indir. Daha sonra WinRar ile aç. İçinden çıkan .iso dosyasını USB belleğe yazdır. 4 GB'lık bellek yeterli. Yazdırdıktan sonra bu dosyayı https://yadi.sk/d/kKD7WtFaYuEu6 indirip USB Belleğin içindeki sources klasörüne kopyala. Kurulum sırasında anahtar istediğinde 2. mesajda yazan ilk 2 bölümü verilmiş anahtarın kalanını internetten bulup onu gir. (Tamamını veremiyoruz kurallar gereği.)
Aktivasyon için Microsoft Toolkit 2.5.2 Official Torrent yazıp Google'a çıkan torrent dosyasından gerekli aracı indirip kullanın.