Tracert testi nasıl yapılır?

C:\Windows\System32\drivers\etc\ yolundaki "hosts" dosyasında daha önce hiç değişiklik yaptınız mı?
Şuan girdim baktım 2 tane garip şey var ayrı konu açacağım onun için.
vie.valve.net subdomaininden IP kaldırılmış "tracert 146.66.155.1" yazarsanız olacaktır.
Teşekkürler sonuçları atayım birazdan tracert testi yaparken arkada internetten işlem yaparsam sağlıklı sonuç vermez değil mi?

Yani manuel olarak IP belirtimleri yapmadıysanız, bu bir DNS sorunu; DNS değiştirmek işe yarayabilir. DNS değiştirdikten sonra da devam ediyorsa firewall kısıtlaması olabilir.
Evet bir ara 1.1.1.1 dns ve google dns kullanıp değiştiriyordum şuan otomatik dns olması lazım.

Evet bir ara 1.1.1.1 dns ve google dns kullanıp değiştiriyordum şuan otomatik dns olması lazım.
Valve sunucusunun IP adreslerini şuan bağlı olduğunuz DNS sunucusu çözümleyemiyor gibi görünüyor, bilindik (Google, Cloudflare, Comodo gibi) geniş veritabanı olan bir DNS adresi kullanın.

Valve sunucusunun IP adreslerini şuan bağlı olduğunuz DNS sunucusu çözümleyemiyor gibi görünüyor, bilindik (Google, Cloudflare, Comodo gibi) geniş veritabanı olan bir DNS adresi kullanın.

Şu şekil dimi?
Birde rica etsem siz vie.valve.net yazıp tracert atmayı denermisiniz? Sadece ben mi sayı ile atıyorum merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…