Ahuri52 Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #1 Tracert testi yaptığımda değişik değişik isimlerde yerler çıkıyor, kulandığım ISS: Vodofonenet ADSL üzerinden hizmet alıyorum nedir bunlar?
Tracert testi yaptığımda değişik değişik isimlerde yerler çıkıyor, kulandığım ISS: Vodofonenet ADSL üzerinden hizmet alıyorum nedir bunlar?
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 28 Eylül 2020 #2 Ping spikeleniyor gibi duruyor.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #3 Direkt olarak gitmiyor. Bir kaç hat değiştiriyor. Bende de aynısını yapıyor.
Ahuri52 Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #4 kerb dedi: Direkt olarak gitmiyor. Bir kaç hat değiştiriyor. Bende de aynısını yapıyor. Genişletmek için tıkla... isimler garip olduğu için nerelere gidyor onuda bilmiyorum çok garip bişey.
kerb dedi: Direkt olarak gitmiyor. Bir kaç hat değiştiriyor. Bende de aynısını yapıyor. Genişletmek için tıkla... isimler garip olduğu için nerelere gidyor onuda bilmiyorum çok garip bişey.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #5 Sizin Steam için yaptığınız Vienna'ya gitmiş en son. Benimki ise Milan'a gitmiş. Karışık değil aslında.
Sizin Steam için yaptığınız Vienna'ya gitmiş en son. Benimki ise Milan'a gitmiş. Karışık değil aslında.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.080 Makaleler 6 Çözümler 54 28 Eylül 2020 #6 Vodafone üzerinden hizmet alsanız bile verinin taşınması için farklı firmalar ile çalışıyor. Bundan ötürü farklı isimler görmeniz normal.
Vodafone üzerinden hizmet alsanız bile verinin taşınması için farklı firmalar ile çalışıyor. Bundan ötürü farklı isimler görmeniz normal.