P pusat57 Ziyaretçi 6 Şubat 2014 #1 Arkadaşlar TRACK cd yapabiliceğim program öneririmisiniz. Ayrıca link paylaşın. CDBURNERXP indirdim ama track yapamadım, ayarlarından track diye ayarlıyorum ama normal ses cd'si yazıyor. Nero indirdim hata verdi. - - - Güncellendi - - - Bilen yok mu?
Arkadaşlar TRACK cd yapabiliceğim program öneririmisiniz. Ayrıca link paylaşın. CDBURNERXP indirdim ama track yapamadım, ayarlarından track diye ayarlıyorum ama normal ses cd'si yazıyor. Nero indirdim hata verdi. - - - Güncellendi - - - Bilen yok mu?
Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 6 Şubat 2014 #2 Nero Burning Rom öneririm. Hatayı paylaşır mısın ?
P pusat57 Ziyaretçi 6 Şubat 2014 #3 Edenclaw dedi: Nero Burning Rom öneririm. Genişletmek için tıkla... Rica etsem link atar mısın? Nero filan indirmiştim ama hata verdi.
Edenclaw dedi: Nero Burning Rom öneririm. Genişletmek için tıkla... Rica etsem link atar mısın? Nero filan indirmiştim ama hata verdi.