reinlodier Decapat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 40 Yer Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 tracker.gg sitesine girdim ve baktıktan sonra şifremi değiştirdim hesaptan bağlantıyı kestim ginede hesabım çalınır mı ban yer miyim?
tracker.gg sitesine girdim ve baktıktan sonra şifremi değiştirdim hesaptan bağlantıyı kestim ginede hesabım çalınır mı ban yer miyim?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.073 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 25 Temmuz 2021 #2 Çalınmaz, ban yemezsiniz. Güvenilir sayılabilir.
reinlodier Decapat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 40 Yer Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 TheAny dedi: Çalınmaz, ban yemezsiniz. Güvenilir sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Cevapladığınız için teşekkür ederim umarım kötü bir durum yaşanmaz.
TheAny dedi: Çalınmaz, ban yemezsiniz. Güvenilir sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Cevapladığınız için teşekkür ederim umarım kötü bir durum yaşanmaz.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.073 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 25 Temmuz 2021 #4 reinlodier dedi: Cevapladığınız için teşekkür ederim umarım kötü bir durum yaşanmaz. Genişletmek için tıkla... Kendim uzun zamandır kullanıyorum.
reinlodier dedi: Cevapladığınız için teşekkür ederim umarım kötü bir durum yaşanmaz. Genişletmek için tıkla... Kendim uzun zamandır kullanıyorum.