S SKVH Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:26 #1 Kimlik doğrulama kodunu yaptım fakat maç jetonu ne demek anlamadım açıkçası. Nasıl kayıt olabilirim CS2 sayfasına?
Kimlik doğrulama kodunu yaptım fakat maç jetonu ne demek anlamadım açıkçası. Nasıl kayıt olabilirim CS2 sayfasına?
Çözüm wanetage Dün 19:55 Oynadığın son maçın kodunu istiyor muhtemelen. Oyuna gir, maçlar sekmesine girip en son maça tıkla, sağ altta indirme butonunun sağındaki buton.
Oynadığın son maçın kodunu istiyor muhtemelen. Oyuna gir, maçlar sekmesine girip en son maça tıkla, sağ altta indirme butonunun sağındaki buton.
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 424 Çözümler 10 Dün 19:30 #2 SKVH dedi: Kimlik doğrulama kodunu yaptım fakat maç jetonu ne demek anlamadım açıkçası. Nasıl kayıt olabilirim CS2 sayfasına? Eki Görüntüle 2587522 Genişletmek için tıkla... "Kodlar Nasıl Bulunur" kısmına baktınız mı ? Açıklamada yazıyor. Artı 0 Eksi
SKVH dedi: Kimlik doğrulama kodunu yaptım fakat maç jetonu ne demek anlamadım açıkçası. Nasıl kayıt olabilirim CS2 sayfasına? Eki Görüntüle 2587522 Genişletmek için tıkla... "Kodlar Nasıl Bulunur" kısmına baktınız mı ? Açıklamada yazıyor.
KS KS S SKVH Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:36 #3 calendula dedi: "Kodlar nasıl bulunur" kısmına baktınız mı? Açıklamada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Baktım fakat hiçbir şey anlamadım zaten kimlik doğrulamayı yaptım fakat maç jetonu ne anlamadım ne varsa denedim olmadı. Artı 0 Eksi
calendula dedi: "Kodlar nasıl bulunur" kısmına baktınız mı? Açıklamada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Baktım fakat hiçbir şey anlamadım zaten kimlik doğrulamayı yaptım fakat maç jetonu ne anlamadım ne varsa denedim olmadı.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:55 #4 Oynadığın son maçın kodunu istiyor muhtemelen. Oyuna gir, maçlar sekmesine girip en son maça tıkla, sağ altta indirme butonunun sağındaki buton. Artı 0 Eksi Çözüm
Oynadığın son maçın kodunu istiyor muhtemelen. Oyuna gir, maçlar sekmesine girip en son maça tıkla, sağ altta indirme butonunun sağındaki buton.
KS KS S SKVH Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 149 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:56 #5 wanetage dedi: Oynadığın son maçın kodunu istiyor muhtemelen. Oyuna gir, maçlar sekmesine girip en son maça tıkla, sağ altta indirme butonunun sağındaki buton. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ ol. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Oynadığın son maçın kodunu istiyor muhtemelen. Oyuna gir, maçlar sekmesine girip en son maça tıkla, sağ altta indirme butonunun sağındaki buton. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ ol.