alpella Megapat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar, Trackmania'yı küçükken oynardım ve birkaç gün önce bu oyunu buldum ve indirdim. Fakat böyle bir hata veriyor ''your video card performance has not been found. A quick bench will be run.'' çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi ?
Arkadaşlar, Trackmania'yı küçükken oynardım ve birkaç gün önce bu oyunu buldum ve indirdim. Fakat böyle bir hata veriyor ''your video card performance has not been found. A quick bench will be run.'' çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Ağustos 2015 #2 Oyun Steam sürümü mü ? Bir de sistem özellikleriniz ve işletim sisteminiz nedir ?
alpella Megapat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #3 MF dedi: Oyun Steam sürümü mü ? Bir de sistem özellikleriniz ve işletim sisteminiz nedir ? Genişletmek için tıkla... Oyunun steam'de olduğunu bilmiyordum o yüzden değil. Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT525M 6 gb ram intel core i5-2430M işlemci windows 10 64 bit
MF dedi: Oyun Steam sürümü mü ? Bir de sistem özellikleriniz ve işletim sisteminiz nedir ? Genişletmek için tıkla... Oyunun steam'de olduğunu bilmiyordum o yüzden değil. Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT525M 6 gb ram intel core i5-2430M işlemci windows 10 64 bit