L ludoevic Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi Trade CSGO Skins | Best CS2 Bot Trading Website sitesinde takas yapmak istiyorum. Sizce güvenilir mi? Takasa koymak istediğim skin gut knife slaughter sizce sıkıntı yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
Merhaba başlıkta da gördüğünüz gibi Trade CSGO Skins | Best CS2 Bot Trading Website sitesinde takas yapmak istiyorum. Sizce güvenilir mi? Takasa koymak istediğim skin gut knife slaughter sizce sıkıntı yaşar mıyım?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 16 Aralık 2023 #2 Site güvenilir.
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 Tradeit gerçekten güvenilir ve kaliteli bir site sıkıntı yaşamazsınız.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 16 Aralık 2023 #4 Daha önce hem CS hemde TF2 için yaptım.Verdiği bazı teklifler düşük.
PCsi Olmayando Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 343 Yer Osmaniye 16 Aralık 2023 #5 Site güvenilir ama diger trade sitelerini de kontrol edin. Swap.gg,loot.farm oneririm.
L ludoevic Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #6 Takas yapmak istediğimde önce benden skinimi istiyor karşılığında bir şey vermiyor sıkıntı olur mu?
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 376 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #7 ludoevic dedi: Takas yapmak istediğimde önce benden skinimi istiyor karşılığında bir şey vermiyor sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
ludoevic dedi: Takas yapmak istediğimde önce benden skinimi istiyor karşılığında bir şey vermiyor sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
L ludoevic Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #8 PCsi Olmayando dedi: Site güvenilir ama diger trade sitelerini de kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerde takaslamak istediğim skinler ya yok ya da bakiye yetmiyor.
PCsi Olmayando dedi: Site güvenilir ama diger trade sitelerini de kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerde takaslamak istediğim skinler ya yok ya da bakiye yetmiyor.
PCsi Olmayando Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 343 Yer Osmaniye 16 Aralık 2023 #9 ludoevic dedi: Diğer sitelerde takaslamak istediğim skinler ya yok ya da bakiye yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Örnek verdiğim 2 sitede dediğiniz gibi site envanteri genelde boş olur. Olma sebebi de o zaten en az fark bu sitelerde.
ludoevic dedi: Diğer sitelerde takaslamak istediğim skinler ya yok ya da bakiye yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Örnek verdiğim 2 sitede dediğiniz gibi site envanteri genelde boş olur. Olma sebebi de o zaten en az fark bu sitelerde.
L ludoevic Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #10 Güncelleme yapayım. Skinleri takasladım anında takaslar geliyor. Özellikle banı olmayan ve user item olmayan skinleri çekin daha hızlı oluyor. Trade yapmak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullanabilir.
Güncelleme yapayım. Skinleri takasladım anında takaslar geliyor. Özellikle banı olmayan ve user item olmayan skinleri çekin daha hızlı oluyor. Trade yapmak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile kullanabilir.