Trafikte niye bu kadar dikkatsiz insan var?

Zwonfelf

Centipat
Daha fazla  
Ya şeridimde gidiyorum, karşıdan geliyor, fren yapmıyor. 12-13 yaşında çocuğa motor vermişler. Bir kadın sürücü sağ şeritte 15-20 hızla gidiyor anayolda. Biri boş yolda kaldırıma çıkıyor. Aradan geçiyorum, biri diyor “Aradan geçemezsin, sen motorlusun.” Bunlar sadece benim mi başıma geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ülkede istisnalar harici kimse kuralları takmıyor ki. Tabelalara uyan yok, yayaya yol veren yok. sürücülerin yarısı sinyal kullanmıyor. Yapabileceğin tek şey senin bu kuralları takip etmen.

Ayrıca anayolda minimum hız sınırı 15miş. Aracında bir sıkıntı olduğundan dolayı da yavaş gidiyor olabilir sonuçta sağ şeritte.

Yok ya bayağı bayağı acemi idi. Direksiyona yapismis koltuga bile yaslanmiyor.
Ya hocam 12 yasindaki çocuk yuzunden kaza yapiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cezalar caydırıcı değil ve denetim çok az.

Çünkü kurallar kâğıt üzerinde vardır; ancak pratikte birinin bağlantısı varsa, suçsuz hâlinizle bile suçlu olabilirsiniz. Burası böyle bir ülke ve çoğunluk bu düzenden memnun, yapacak bir şey yok.

Hocam siz 12 yasindaki cocuga 125'lik motor verip salar misiniz trafige? Bence birtikta aile ile alakali.

Ehliyeti yeni almış kadın her şeyi biliyorum istediğim gibi gidebilirim diyor 15 yaşındaki çocuk babam küçükken öğretti iyi sürebilirim diyor 30 yaşındaki adam emniyetten gidip benim tanıdıklarım var diyor trafik polisi orijinal egzoz değil men edeceğim diyor. Yani herkes kendine göre en iyisini biliyor. Sorun günümüzdeki medeniyetsizlik, eşitsizlik ve adaletsizlik. Trafik polisi kafasına ve tanıdık durumuna göre ve kadınlara özel tarife değil de gelir durumuna veya çok ağır ceza yazması gerekiyor. O zaman ne ehliyetini yeni alan kadın istediği gibi süremez çünkü hangi cezaya çarptırılacağını bilir ne de ehliyetsiz çocuk trafiğe çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…