Trafikte Öfke Kontrolü ve Kaza

Ardaesk

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Türkiye trafiğinde binlerce öküz var ve ister istemez onlara katlanmak zorunda kalıyoruz. Dün motosikletimle ikinci kazamı yaptım, tamamen öfkem ve hırsım yüzünden oldu. Özetleyecek olursam; Günün başında sinir yüküm birikmeye başladı. Apartman otoparkımızın önüne kaldırıma kadar giren bir hanzo yüzünden dakikalarca debelenerek motosikleti duvarlara sürte sürte insanların girip çıktığı kapıdan çıkarmak zorunda kaldım, ardından ters yönden gelen iki otomobilin bana selektör yapıp canıma kast etmesi, ardından park halinde duran aracın aynasına bile bakmadan önüme atlaması. Sürekli başıma gelir böyle şeyler fakat üst üste bu kadar saçmalığa gerçekten çok sinirlenmiş olsam gerek.

Bunların üstünden çok zaman geçmeden kendi yolumda giderken bir baktım ki ilerde 4-5 tane yaşlı erkek yolun ortasında muhabbet ediyor fakat problem şu ki işlek bir dört yol orası ve bana yeşil yanıyor. Üst üste kornaya basmama rağmen halen rahatlıkla muhabbetlerine devam ettiklerini gördüm, o an sanırım öfkemin en son noktasına gelmiş olmalıyım gözüm sinirden karardı ve dümdüz önümde duran iki arabanın arasına daldım. Öfkemi kontrol edemezsem motosikletimi satıp tamamen trafiğe çıkmayacağım bundan sonra, bunun için bir önerisi olan yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sürmeyi bırakmamalısınız. Her ne olursa olsun her zaman böyle insanlar karşınıza çıkacak. Bunun kaçışı yok.

Rahmetli Barkın Bayoğlu'nun sözleri bunlar: ''Her ne olursa olsun motor sürmek araba sürmekten çok daha zordur. Onlar bizi taşıt olarak görmeyebilir fakat biz onlardan daha akıllıyız, daha güçlüyüz!''

Araba ile de sizin yaşadığınızı yaşayanlar olabiliyor. Mesela babam bir günde üç kez kaza yapmıştı. Sinirden çıldırdı ama hala araba sürmeye devam ediyor.

Yani her zaman böyle öküzler ve hanzolar karşınıza çıkacak. Böyle kendinizi sakinleştirebilirseniz daha rahat olacaksınız.

Alışırsın. Üstteki arkadaşın da laf güzelmiş. Biz motorcuyuz onlardan daha güçlüyüz daha akıllıyız falan. Savaşta mıyız ne bu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı