Bildiğiniz üzere Türkiye trafiğinde binlerce öküz var ve ister istemez onlara katlanmak zorunda kalıyoruz. Dün motosikletimle ikinci kazamı yaptım, tamamen öfkem ve hırsım yüzünden oldu. Özetleyecek olursam; Günün başında sinir yüküm birikmeye başladı. Apartman otoparkımızın önüne kaldırıma kadar giren bir hanzo yüzünden dakikalarca debelenerek motosikleti duvarlara sürte sürte insanların girip çıktığı kapıdan çıkarmak zorunda kaldım, ardından ters yönden gelen iki otomobilin bana selektör yapıp canıma kast etmesi, ardından park halinde duran aracın aynasına bile bakmadan önüme atlaması. Sürekli başıma gelir böyle şeyler fakat üst üste bu kadar saçmalığa gerçekten çok sinirlenmiş olsam gerek.
Bunların üstünden çok zaman geçmeden kendi yolumda giderken bir baktım ki ilerde 4-5 tane yaşlı erkek yolun ortasında muhabbet ediyor fakat problem şu ki işlek bir dört yol orası ve bana yeşil yanıyor. Üst üste kornaya basmama rağmen halen rahatlıkla muhabbetlerine devam ettiklerini gördüm, o an sanırım öfkemin en son noktasına gelmiş olmalıyım gözüm sinirden karardı ve dümdüz önümde duran iki arabanın arasına daldım. Öfkemi kontrol edemezsem motosikletimi satıp tamamen trafiğe çıkmayacağım bundan sonra, bunun için bir önerisi olan yazarsa sevinirim.
Bunların üstünden çok zaman geçmeden kendi yolumda giderken bir baktım ki ilerde 4-5 tane yaşlı erkek yolun ortasında muhabbet ediyor fakat problem şu ki işlek bir dört yol orası ve bana yeşil yanıyor. Üst üste kornaya basmama rağmen halen rahatlıkla muhabbetlerine devam ettiklerini gördüm, o an sanırım öfkemin en son noktasına gelmiş olmalıyım gözüm sinirden karardı ve dümdüz önümde duran iki arabanın arasına daldım. Öfkemi kontrol edemezsem motosikletimi satıp tamamen trafiğe çıkmayacağım bundan sonra, bunun için bir önerisi olan yazarsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: