Trafikte yol nasıl öğrenilir?

samykekw

Centipat
Daha fazla  
Araç kullanmayı biliyorum ama yolları bir türlü öğrenemediğim için hep sıkıntı yaşıyorum. Trafikte ne nerededir hiç bilmiyorum, navigasyon kullanmam gerekiyor sürekli. Yolları nasıl öğrenebilirim, tavsiye verecek abiler var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bununla ılgılı soylenecek fazla bır soz yok, ne kadar o yoldan gecersen o kadar fazla aklında kalır ve yolları ezberleyıp navıgasyonsuz bır sekılde seyahat edebılırsın. Yanı tamamen pratik ve tekrar.

Yani bunun için bir metod vs. var mıdır bilmiyorum, gide gide öğreneceksiniz gibi bir şey. Trafiğe çıkmadan önce düşünüp gitmek istediğiniz yere ezberden rota çizmeyi deneyebilirsiniz belki, kafa yordukça akılda da kalır.

bunun için direkt bir yol yok ama bir yoldan geçtikçe oraya alışıyorsun. Benim de ehliyeti alalı 3 sene oldu Ankara da çoğu yeri bilmiyordum ama o yoldan geçtikçe orayı ezberliyorsun ya da kafandan daha kestirme yollar çiziyorsun.

Kendine belirli noktaları rota belirle. Şuradaki dükkandan dönünce şuraya gidiliyor vs gibi. Gerisi sürekli aynı rotayı kullanmaya bakıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı