kaan kanbur Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Herkese selam, odamda mavi LED ışık var, LED'i anahtardan açıp kapatıyorum. Eğer LED trafosu alırsam LED'lerin rengini değiştirebilir miyim?
Herkese selam, odamda mavi LED ışık var, LED'i anahtardan açıp kapatıyorum. Eğer LED trafosu alırsam LED'lerin rengini değiştirebilir miyim?
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 1 Aralık 2024 #2 kaan kanbur dedi: Herkese selam, odamda mavi LED ışık var, LED'i anahtardan açıp kapatıyorum. Eğer LED trafosu alırsam LED'lerin rengini değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... LED tek renkmi yoksa birden fazla mı genelde kumanda olur onunla değisir. Artı 0 Eksi
kaan kanbur dedi: Herkese selam, odamda mavi LED ışık var, LED'i anahtardan açıp kapatıyorum. Eğer LED trafosu alırsam LED'lerin rengini değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... LED tek renkmi yoksa birden fazla mı genelde kumanda olur onunla değisir.
KS KS kaan kanbur Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 By Ghost dedi: LED tek renkmi yoksa birden fazla mı genelde kumanda olur onunla değisir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki eve yeni çıktım anahtardan açılıyor bir tek o da mavi renk öğrenebileceğim bir şekil var mı kumanda falan yok ortada Artı 0 Eksi
By Ghost dedi: LED tek renkmi yoksa birden fazla mı genelde kumanda olur onunla değisir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki eve yeni çıktım anahtardan açılıyor bir tek o da mavi renk öğrenebileceğim bir şekil var mı kumanda falan yok ortada
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.882 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 1 Aralık 2024 #4 LED trafosu olmadan zaten çalışmaz. Trafo ile alakası yok durumun. Renk değiştirebilmeniz için RGB olması lazım. Çok nadir de olsa 220 Volt hortum LED vardır. Son düzenleme: 1 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
LED trafosu olmadan zaten çalışmaz. Trafo ile alakası yok durumun. Renk değiştirebilmeniz için RGB olması lazım. Çok nadir de olsa 220 Volt hortum LED vardır.