ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB or AMD Radeon RX 5700 with 8 GB VRAM or more.
Benim sistemim:
İşlemci: i5 12400F.
Bellek: 16 GB RAM.
Ekran kartı: RTX 3060 12 GB.
Sistemim oyunun sistemini karşılamasına rağmen neredeyse her 5 saniyede bir drop yiyorum. Sıcaklıklar ise 70 ile 75 arası değişiyor.
Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun?
O oyun serisi ilk oyunundan beri sıkıntılı. Zaten aynı oyun olduğu için de aynı hatalar komple duruyordur diye tahmin ediyorum. Sıkıntı seninle alakalı olmayabilir, oyundadır büyük ihtimal.
O oyun serisi ilk oyunundan beri sıkıntılı. Zaten aynı oyun olduğu için de aynı hatalar komple duruyordur diye tahmin ediyorum. Sıkıntı seninle alakalı olmayabilir, oyundadır büyük ihtimal.
Sorunu çözemezsiniz ki. Oyun UE4 kullanıyor ve stutter yapmasıyla meşhur bir motor bu. 5 kere aynı oyunu çıkarıp hala çözmedilerse umudunuzu başka tren oyunlarında arayın bence.
Sorunu çözemezsiniz ki. Oyun UE 4 kullanıyor ve stutter yapmasıyla meşhur bir motor bu. 5 kere aynı oyunu çıkarıp hala çözmedilerse umudunuzu başka tren oyunlarında arayın bence.
Oyunu fazla oynayınca shader yüklemesi yapıyor ve stutter seviyesi azalıyor ama tamamen kesilmiyor. Maalesef Unreal 4 çok sorunlu bir motor bu en büyük sorunlarından.