Hacıhowareyou Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Oyun için trainer indirdim ve EXE dosyasını çalıştırdım. virüs yeme ihtimalim nedir? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-11 140819.png 131,3 KB · Görüntüleme: 62
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Oyun için trainer indirdim ve EXE dosyasını çalıştırdım. virüs yeme ihtimalim nedir?
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.806 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 Hacıhowareyou dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Oyun için trainer indirdim ve EXE dosyasını çalıştırdım. virüs yeme ihtimalim nedir? Genişletmek için tıkla... False-Positive olabilir hocam. Hangi oyun için indirdiniz?
Hacıhowareyou dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Oyun için trainer indirdim ve EXE dosyasını çalıştırdım. virüs yeme ihtimalim nedir? Genişletmek için tıkla... False-Positive olabilir hocam. Hangi oyun için indirdiniz?
Hacıhowareyou Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 GeForce GTX 1060 dedi: False-Positive olabilir hocam. Hangi oyun için indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Crysis 2 remastered
GeForce GTX 1060 dedi: False-Positive olabilir hocam. Hangi oyun için indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Crysis 2 remastered
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.806 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #4 Hacıhowareyou dedi: Crysis 2 remastered Genişletmek için tıkla... Değil diye düşünüyorum hocam.
Hacıhowareyou Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #5 GeForce GTX 1060 dedi: Değil diye düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Klasöre ayıkladıktan sonra eset ile taradım bir şey bulmadı sonra çalıştırdım içim rahat etmedi virüstotele attım ve bu sonuç çıktı.
GeForce GTX 1060 dedi: Değil diye düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Klasöre ayıkladıktan sonra eset ile taradım bir şey bulmadı sonra çalıştırdım içim rahat etmedi virüstotele attım ve bu sonuç çıktı.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.806 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #6 Hacıhowareyou dedi: Klasöre ayıkladıktan sonra eset ile taradım bir şey bulmadı sonra çalıştırdım içim rahat etmedi virüstotele attım ve bu sonuç çıktı. Genişletmek için tıkla... Eğer bir şey bulmadıysa ve VirüsTotal'e koyduysanız, sıkıntı çıkmaz. False-positivedir.
Hacıhowareyou dedi: Klasöre ayıkladıktan sonra eset ile taradım bir şey bulmadı sonra çalıştırdım içim rahat etmedi virüstotele attım ve bu sonuç çıktı. Genişletmek için tıkla... Eğer bir şey bulmadıysa ve VirüsTotal'e koyduysanız, sıkıntı çıkmaz. False-positivedir.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #7 Hacıhowareyou dedi: Klasöre ayıkladıktan sonra ESET ile taradım bir şey bulmadı sonra çalıştırdım içim rahat etmedi virüstotele attım ve bu sonuç çıktı. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e Crysis 2'nin EXE'sini atsanız bile 1 tane uyarı verir bana false positive gibi geldi hocam.
Hacıhowareyou dedi: Klasöre ayıkladıktan sonra ESET ile taradım bir şey bulmadı sonra çalıştırdım içim rahat etmedi virüstotele attım ve bu sonuç çıktı. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e Crysis 2'nin EXE'sini atsanız bile 1 tane uyarı verir bana false positive gibi geldi hocam.