canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 24 Ocak 2013 #1
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2013 #2 189 tane deli daha
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2013 #3 Gerçek değildir bu ya inanmam.
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2013 #4 son_goku dedi: Gerçek değildir bu ya inanmam. Genişletmek için tıkla... Gerçek olmasa da mantıklı. Türkiye burası abi.
son_goku dedi: Gerçek değildir bu ya inanmam. Genişletmek için tıkla... Gerçek olmasa da mantıklı. Türkiye burası abi.
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 24 Ocak 2013 #5 Türkiye gazetesinde ''FIKRA GİBİ'' bölümünde zaten fıkralar paylaşılıyor. Yani bir fıkra.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2013 #6 Ziya Erkara dedi: Türkiye gazetesinde ''FIKRA GİBİ'' bölümünde zaten fıkralar paylaşılıyor. Yani bir fıkra. Genişletmek için tıkla... Başlık fıkra gibi diye geçiyor Fıkraysa çok ciddiyetle yazılmış. Tarih, yer falan.
Ziya Erkara dedi: Türkiye gazetesinde ''FIKRA GİBİ'' bölümünde zaten fıkralar paylaşılıyor. Yani bir fıkra. Genişletmek için tıkla... Başlık fıkra gibi diye geçiyor Fıkraysa çok ciddiyetle yazılmış. Tarih, yer falan.
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 25 Ocak 2013 #7 son_goku dedi: Başlık fıkra gibi diye geçiyor Fıkraysa çok ciddiyetle yazılmış. Tarih, yer falan. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben fıkra bölümü diye biliyorum. Bilgisi olan bizi aydınlatabilir.
son_goku dedi: Başlık fıkra gibi diye geçiyor Fıkraysa çok ciddiyetle yazılmış. Tarih, yer falan. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben fıkra bölümü diye biliyorum. Bilgisi olan bizi aydınlatabilir.