Tramer kaydına göre araç alınır mı?

Bu tramer kaydı olaylarını çok bilmiyorum, araba alma planım var, sizce tramer kaydı nasıl olmalıdır? Bana ortalama fiyatlar ile alınır, sıkıntı olmaz, alınmaz, uzak dur, gibisinden bir liste gibi bir şey yaparsanız sevinirim.
Örnek: Şu fiyat arasındakiler alınır ama, bu fiyatlardan uzak dur.

Şu an birkaç arabaya baktım, bir tanesinde 2500 TL tramer kaydı var yazıyor. Sizce alınır mı?

Ağır hasar kaydı varsa uzak dur. Ve 20k üstü tramer önermem

Mümkün mertebe kazasız araba almaya çalış, kusursuz araba almaya çalış, düşük kilometre araç almaya çalış, yüksek model araç almaya çalış.

Bu konularda tecrübesiz isen uğraşmak istemezsin sanayi ustaları ile :) Benim ikinci uzmanlık alanım oldu, kötü usta meslek sahibi yaptı.

Ve bazı araçların bazı modelleri - tipleri kronik problemlidir. Kronik sorunlu araçlara yanaşma. Ha bir de fransızdan uzak dur :)

Bu tramer kaydı olaylarını çok bilmiyorum, araba alma planım var, sizce tramer kaydı nasıl olmalıdır? Bana ortalama fiyatlar ile alınır, sıkıntı olmaz, alınmaz, uzak dur, gibisinden bir liste gibi bir şey yaparsanız sevinirim.
Örnek: Şu fiyat arasındakiler alınır ama, bu fiyatlardan uzak dur.

Şu an birkaç arabaya baktım, bir tanesinde 2500 TL tramer kaydı var yazıyor. Sizce alınır mı?
Hangi yilda olduguna bagli alinir, gunumuzde bir led far bile 20-25k'dan basliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı