Trandyol'dan aldığım RAM Kingston RAM sahte mi?

RECKEİ

Hectopat
Daha fazla  

Merhaba, bu ürün pazartesi günü elime geçecek. Malum birçok satıcı sahte RAM satıyor acaba bu satıcı güvenilir mi? Ya da elime ulaştığında CPU-Z'den mi anlayabilirim? Neye dikkat etmeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'da sahte ürün olacağını sanmam, yorumlarının hepsi de olumlu, görüntüler mevcut. Sorun olacağını sanmam.

Trendyolda bal gibi de olur sahte ürün . Sahteciden çok sahte ürün var trendyolda. Alınmasın kimse ama. @Yigithan Yildirim

Elmacık satıcısı iyi gibi.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2023-05-07 14-43-43.png
    52,1 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Görüntüsü - 2023-05-07 14-45-28.png
    107,1 KB · Görüntüleme: 59
Umarım sahte çıkmaz hocam. Ürünler geldiginde burayı da bilgilendirirsiniz artık hayırlı olsun.

Trendyolda bal gibi de olur sahte ürün . Sahteciden çok sahte ürün var trendyolda. Alınmasın kimse ama. @Yigithan Yildirim

Elmacık satıcısı iyi gibi.
Elmacık satıcısı Adana'da oradan 3 parça sistem parçaları aldım. Güvenilir bir problemi yok.

Pazartesi elime ulaşmaz ise salı ulaşacaktır. Test edip sonuçları yazarım. Cevaplar için teşekkürler ederim.

Test edip yorum yazın bari de insanlar faydalansın . Hayırlı olsun.
Umarım sahte çıkmaz hocam. Ürünler geldiginde burayı da bilgilendirirsiniz artık hayırlı olsun.
Ram'ler sahte değil arkadaşlar. Taktım ve bazı videolar izleyip nasıl test edildiğine baktım ve 1 2 saat boyunca oyunlarda takıldım gayet sağlam çalışıyor. İsteyene CPU-Z resimlerini de gösterebilirim. Şükür ki sahte çıkmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…