About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...
Hemen öldürmeyin, arkada diske yazma yapılıyormuş, her şey kapalı test yaparsa yükselecek büyük ihtimalle. @OptiStable arkada hiçbir şey açık bırakmadan, güncelleme vs. yapıyorsanız onları da durdurup tekrar test yapın.
Hemen öldürmeyin, arkada diske yazma yapılıyormuş, her şey kapalı test yaparsa yükselecek büyük ihtimalle. @OptiStable arkada hiçbir şey açık bırakmadan, güncelleme vs. yapıyorsanız onları da durdurup tekrar test yapın.
Arkayı sıfırlayamadım ama görev yöneticisinde ssd sıfırdı kullanım testten önce
Transcend iyi bir marka diye biliyorum ? Apple bir ara maclerde bu markayı kullanıyordu
Arkayı sıfırlayamadım ama görev yöneticisinde ssd sıfırdı kullanım testten önce Eki Görüntüle 848452
Transcend iyi bir marka diye biliyorum ? Apple bir ara maclerde bu markayı kullanıyordu
SSD doluluk oranı ne durumda? SSD ağzına kadar dolu olunca yazma hızı düşük oluyor. Netac marka SSD kullanıyor bir arkadaşım. Ağzına kadar doluydu ve 60 Mb/s yazma hızı vardı. Boşaltınca 450 Mb/s olmuştu.