Suna Suna Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Trendyol'dan monitör aldım ve kargom an itibarıyla samsunda(bulunduğum şehir), varış tranfer merkezinde olarak gözüküyor. Kargom önce şubeye mi gidecek yoksa dağıtıma oradan mı çıkacak? Ne zamana elime ulaşır?
Trendyol'dan monitör aldım ve kargom an itibarıyla samsunda(bulunduğum şehir), varış tranfer merkezinde olarak gözüküyor. Kargom önce şubeye mi gidecek yoksa dağıtıma oradan mı çıkacak? Ne zamana elime ulaşır?
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 9 Şubat 2025 #2 Şubeye gider sonra dağıtıma ama bunlar aynı gün beraberinde yapılır çoğu zaman. Yarın elinize ulaşır.
Şubeye gider sonra dağıtıma ama bunlar aynı gün beraberinde yapılır çoğu zaman. Yarın elinize ulaşır.
S Silhan Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 186 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 Yarın dağıtım şubesine gelir, dağıtıma çıkar ve elinize ulaşır.
Suna Suna Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #4 Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.