theoxii Zeptopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #1 Merhaba ben mekanik klavye satın almıştım dün akşam şimdi kargoya verildi diyor ama transfer sürecinde 4 saattir. Bugün gelebilir mi kargom sizce? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10,9 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleme: 24 Ekim 2024
Merhaba ben mekanik klavye satın almıştım dün akşam şimdi kargoya verildi diyor ama transfer sürecinde 4 saattir. Bugün gelebilir mi kargom sizce?
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 24 Ekim 2024 #2 theoxii dedi: Merhaba ben mekanik klavye satın almıştımç dün akşam şimdi kargoya verildi diyor ama transfer sürecinde 4 saattir. Bugün gelebilir mi kargom sizce? Genişletmek için tıkla... Yarın gelir muhtemelen.
theoxii dedi: Merhaba ben mekanik klavye satın almıştımç dün akşam şimdi kargoya verildi diyor ama transfer sürecinde 4 saattir. Bugün gelebilir mi kargom sizce? Genişletmek için tıkla... Yarın gelir muhtemelen.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Ekim 2024 #3 Aynı il veya yakın mesafe ise yarın. Yoksa cumartesi günü gelir.
theoxii Zeptopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #4 Teknoyms dedi: Aynı il veya yakın mesafe ise yarın. Yoksa cumartesi günü gelir. Genişletmek için tıkla... o bahçelievlerde ben zeytinburnunda 4 saatir gelmedi hala
Teknoyms dedi: Aynı il veya yakın mesafe ise yarın. Yoksa cumartesi günü gelir. Genişletmek için tıkla... o bahçelievlerde ben zeytinburnunda 4 saatir gelmedi hala
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Ekim 2024 #5 theoxii dedi: o bahçelievlerde ben zeytinburnunda 4 saatir gelmedi hala Genişletmek için tıkla... Kargo firması ne hocam dağıtıma çıktı mesajı gelmedi ise yarın gelicektir.
theoxii dedi: o bahçelievlerde ben zeytinburnunda 4 saatir gelmedi hala Genişletmek için tıkla... Kargo firması ne hocam dağıtıma çıktı mesajı gelmedi ise yarın gelicektir.
E enesbsk Megapat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 375 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #6 Transfer sürecindeyken satıcının ürünü verdiği kargo şubesinden ürünü dağıtıma çıkaracak kargo şubesine doğru yola çıkmış oluyor. Teslimat şubesine daha varmamış yani. Yarın gelir muhtemelen.
Transfer sürecindeyken satıcının ürünü verdiği kargo şubesinden ürünü dağıtıma çıkaracak kargo şubesine doğru yola çıkmış oluyor. Teslimat şubesine daha varmamış yani. Yarın gelir muhtemelen.
theoxii Zeptopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #7 kargo firması hepsijet 4 buçuk saatir transfer sürecinde diyip duruyor @Teknoyms
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Ekim 2024 #8 theoxii dedi: kargo firması hepsijet 4 buçuk saatir transfer sürecinde diyip duruyor @Teknoyms Genişletmek için tıkla... Önce tesimat şubesine ulaşıcak hocam daha sonra dagitima çıkacak. Muhtemelen yarın gelir.
theoxii dedi: kargo firması hepsijet 4 buçuk saatir transfer sürecinde diyip duruyor @Teknoyms Genişletmek için tıkla... Önce tesimat şubesine ulaşıcak hocam daha sonra dagitima çıkacak. Muhtemelen yarın gelir.
theoxii Zeptopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #9 Teknoyms dedi: Önce tesimat şubesine ulaşıcak hocam daha sonra dagitima çıkacak. Muhtemelen yarın gelir. Genişletmek için tıkla... hocam son soru sorucam ben bugün sabahlicam yarın sabah mı gelir öğlen mi
Teknoyms dedi: Önce tesimat şubesine ulaşıcak hocam daha sonra dagitima çıkacak. Muhtemelen yarın gelir. Genişletmek için tıkla... hocam son soru sorucam ben bugün sabahlicam yarın sabah mı gelir öğlen mi
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Ekim 2024 #10 theoxii dedi: hocam son soru sorucam ben bugün sabahlicam yarın sabah mı gelir öğlen mi Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam hiç belli olmaz bana sabah 10 da geldikleride oldu akşam 21.00 da geldikleride oldu. Net bir cevap verilemez yani.
theoxii dedi: hocam son soru sorucam ben bugün sabahlicam yarın sabah mı gelir öğlen mi Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam hiç belli olmaz bana sabah 10 da geldikleride oldu akşam 21.00 da geldikleride oldu. Net bir cevap verilemez yani.